Karrebæksminde

Missing People starter eftersøgning af Lise Lotte. Du kan også hjælpe

EFTERSØGNING – Lise-Lotte – Karrebæksminde
Dato: 19.03.2022
Tidspunkt: 11.00-17.00
Mødested: P.plads ved Gammel Brovej 20, 4736 Karrebæksminde.
Indsatsleder: Janne 7174-7676
Der indkaldes herved til eftersøgning efter den forsvundne 73-årig Lise Lotte, som har været forsvundet siden d. 14.03.2022
Lise Lotte er 175 cm høj. Hun har lyst hår.
Lise Lotte var iklædt bla. en mørkeblå hættetrøje, sidst hun blev set.
Lise Lotte er ikke vendt hjem efter en gåtur i Karrebæksminde. Hun er godt gående.
Hun er sidst set mellem kl. 14.30-15.00 d. 14.03.2022.
Har du en fladbundet båd og har mulighed for at hjælpe lørdag høre vi gerne fra dig i en privat besked.
For at deltage i eftersøgninger med Missing People skal du være fyldt 18 år.
Man behøver ikke deltage i hele det udmeldte tidsrum eftersøgningen varer. Hver en time hjælper os og de pårørende, så kom og gå med – også selvom du kun har et par timer.
Vi vil gerne frabede, at du medbringer din hund på eftersøgningen. Der kan være deltagere omkring dig, som ikke er trygge ved hunde, samtidig med at det kan ta´ din koncentration også at skulle koncentrere dig om din hund.
Missing People benytter deres egne certificerede hunde på eftersøgningerne, og disse går ikke med de frivillige søgere ud.
Det anbefales, at du sørger for fornuftigt fodtøj og påklædning, som kan klare blandet vejr og terræn da det kan være meget forskelligt, hvad vi skal ud i.
Ligeledes anbefaler vi, at du medbringer en lille rygsæk eller lign. med vand / kiks / frugt, da det kan være rart at få fyldt depoterne op efter en tur.
Har du set Lise-Lotte eller har informationer der kan hjælpe de pårørende bedes du rette henvendelse til Politiet på 114 eller til Missing People på tlf. 7174 7676.

Kommentarer