Indlæser Begivenheder

Alle arrangementer

UDSOLGT: Jubilæums – julekoncert med Kurt Ravn

Afholdes 29. november kl. 19:30 - 21:00

Vi fejrer Kurt Ravns 25 års jubilæum med julekoncerter i Danmark, med en jubilæumskoncert i Herlufsholm Kirke 2021.

Kurt Ravn har en særlig – og ganske fremragende – evne til at give tekst og musik ekstra udtryk og liv. Med sin store sangstemme og sympatiske udstråling skaber han en yderst smuk musikalsk julestemning i kirken sammen med Carl Ulrik Munk-Andersen på klaver/orgel, Birgitte Lindum på obo.

Spændvidden i Kurt Ravns flotte stemme kommer smukt til udtryk i et meget varieret koncertprogram. Kurt Ravn har en særlig – og ganske fremragende – evne til at give tekst og musik ekstra udtryk og liv. Og det med et imponerende overskud.

Siden Kurt Ravn blev uddannet fra Statens Teaterskole i 1973, har han markeret sig som en særdeles talentfuld og alsidig skuespiller og sanger med det folkelige gennembrud som ”Røde” i Matador. Sideløbende med de mange roller på teater, film og tv har han dyrket sin musikalske karriere med koncerter i hele landet.
Han har givet koncerter i utallige sammenhænge lige fra klaverakkompagnement til de store symfoniorkestre og gjort sig fornemt bemærket i musicalgenren med hovedroller i bl.a. West Side StoryAtlantisChess og Les Misérables.
Men også visekunsten mestrer Kurt Ravn, og her er hans storfavorit Evert Taube.
I operaens verden har Kurt Ravn også været på spil, højdepunktet her var partiet som hr. Leonard i Carl Nielsens Maskerade med opførelser i København, Bruxelles og Wien.

Køb din billet HER

Tid

Dato:
29. november
Tidspunkt:
19:30 - 21:00

Arrangør

Svovlstikkerne

Sted

Herlufsholm Kirke
Herlufsholm Allè
Næstved,
+ Google Maps

Alle arrangementer