Indlæser Begivenheder

Alle arrangementer

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

MALURT i Arena Næstved

Afholdes 5. marts kl. 20:00 - 22:30

Med Michael Falch i front bliver det legendariske danske rockband MALURT gendannet i 2020 –
og sørme om de ikke kommer til Næstved den 17. oktober 2020 på deres allersidste turné.

At det legendariske danske rockband MALURT bliver gendannet i 2020 er en nyhed, som de fleste danske rockelskere allerede har hørt. 40 år efter deres debutalbum tager de – i den vilde Mød mig i Mørket-udgave af bandet – på en eksklusiv forårstur, hvortil billetterne blev revet væk. Åbningskoncerten i VEGA var udsolgt på ganske få minutter.

I lyset af den overvældende interesse, hvor mange tusind rockfans forgæves har forsøgt at få billet til forårsturen, har MALURT valgt at forlænge turen. De spiller derfor også udvalgte festivaler i sommeren 2020, og så runder de deres comeback af med en stribe sveddryppende rockshows med glødende nostalgi i kulturhuse landet over i efteråret 2020 – og med et brag af en koncert i Arena Næstved d. 17. oktober 2020

Med denne efterårsturné slutter eventyret så definitivt for MALURT. Som lovet fra første fløjt er det kun i 2020, man får mulighed for at opleve genopstandne MALURT igen, og der bliver ikke noget med ekstra runder i manegen.

Efter sidste koncert i KB-Hallen kører MALURT igen bandbussen tilbage i parkeringskælderen, og mens Christian Arendt, Peter Mors og Dia Nielsen vender tilbage til deres civile jobs, fortsætter Pete Repete sit virke på musikscenen, og Michael Falch genoptager sin blomstrende solokarriere sammen med DÉT BAND.

Skal man nå at høre MALURT, så er det altså i 2020!

Kan vi blive unge igen? Næppe, men MALURT 2020 tilbyder en mulighed for at skrælle alle voksne forbehold og hæmninger af for en aften og bare være tilbage i det, der engang lignede et evigt forår.

Så lad ikke den unikke mulighed gå din næse forbi.

Køb din billet via Arena Næstveds website.

Billetsalg åbner onsdag d. 22. maj kl. 10:00

Billettyper:

Standard (stående plads på gulv): 375,-

VIP billet (billetten indebærer VIP område centralt placeret med optimalt udsyn til scenen): 525,-

Full Treat (Billetten indebærer balkonplads, buffet og blødbar): 925,-

  • Ovenstående billetpriser er ekskl. gebyr.

Tid

Dato:
5. marts
Tidspunkt:
20:00 - 22:30

Arrangør

Arena Næstved

Sted

Arena Næstved
Ved Stadion 11
Næstved, 4700 Denmark
+ Google Maps

Alle arrangementer