Erhverv

Bliv politibetjent eller politikadet

Hvis du vil have et spændende og varieret job, hvor du gør en stor forskel og indgår i et unikt fællesskab?

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi holder i den kommende tid informationsmøder om jobbet som politibetjent og politikadet, og møderne skydes i gang tirsdag 10. oktober på politistationerne i Nykøbing F, Slagelse og Næstved.

Lokal interesse

– Vi oplever fortsat stor lokal interesse for politiuddannelserne, efter at politiets grunduddannelse er blevet omlagt til en basisuddannelse på to år og fire måneder (PBU), ligesom politikadet (PKA) på seks måneder er en spændende vej ind i politiet allerede fra man er fyldt 18 år, fortæller sektionsleder Christian Polar Jørgensen, der i øvrigt selv har en baggrund som politibetjent.

– Politiets uddannelser udvikler den studerende både mentalt og fysisk, og der dannes et godt fundament for fremtiden. Vores uddannelser åbner mange karriereveje, og livet i politiet byder på mange varierende opgaver, muligheder og ikke mindst et stærkt kammeratskab, hvor man ikke står alene, slutter Christian Polar.

Deltag tirsdag d. 10. oktober 2023, kl. 19-21, Næstved Politistation, Parkvej 50, Næstved

På informationsmøderne orienterer vi om politiuddannelserne og de forskellige tiltag, vi tilbyder unge, der ønsker en fremtid i politiet. F.eks. fortæller vores uddannelsesledere om politiets løbeklubber, hvor man træner målrettet til den fysiske optagelsesprøve og møder politifolk, der vil kunne guide en i forhold til karrieren i politiet.

Løbeklubberne har blandt andet bidraget til, at mange af vores nyansatte politibetjente har tilknytning til lokalsamfundet.

Alle interesserede er velkomne til at deltage.

Kommentarer