Næstved By

Virksomhed i Næstved støtter byen lokalt med gavekort til medarbejderene for 50.000kr.

Det er samfundssind at støtte lokalt. Nu kan alle ansatte hos H. Nielsen & søn shoppe løs i Næstved. Foto: Næstved City.

Personaleforeningen i H. Nielsen & søn i Næstved har i år valgt at købe 99 Næstved Gavekort til deres medarbejdere i stedet for at tage på personaleudflugt. Medarbejderne kan bruge gavekortene lokalt i byen og støtter derved butikker og forretningsliv.

På grund af Covid-19 er mange fester og personalearrangementer i danske virksomheder aflyst.

Arrangementer, der eksempelvis afholdes på lokale restauranter og hoteller, må vente, og derfor udviser virksomhederne stort samfundssind ved at støtte op om byen på andre måder.

“Næstved Cityforening sætter stor pris på den fantastiske opbakning, som H. Nielsen & søn giver byen i en tid, hvor mange af byens forretninger har brug for ekstra støtte og kundeflow”,  fortæller Daniel Lillerøi, Citychef i Næstved Cityforening.

Det er Næstved Cityforening, der styrer det administrative omkring Næstved Gavekort.

Gavekortet kan bl.a. bruges i mange af midtbyens butikker, Sct. Jørgens Park butikscenter og oplevelser i Grønnegades Kaserne Kulturcenter.

Opfordring: Nyd byen sammen med dine kære

“De festlige arrangementer må vente til en tid, hvor Covid-19 ikke præger verdenen. Vi vil dog stadig gerne opfordre vores medarbejdere til at gå ud og nyde byens tilbud, være sammen med deres kære og samtidig støtte lokalt”, fotæller Lisbeth Serop Larsen, kontorassistent
hos H. Nielsen & søn, som sidder i personaleforeningen i virksomheden, og har været med til at tage beslutningen om at købe Næstved Gavekort.
Pengene, der er gået til gavekortene skulle ellers have været brugt til en fælles firmaudflugt til Dizzy Mizz Lizzy- koncert i Næstved Arena.

“Jeg har tænkt mig at gå ud at spise med min mand og købe noget lækkert til mig selv. Der er jo en overvægt af mænd ansat hos os, og jeg håber, de tager deres koner med ud i byen. Højst sandsynligt køber de også noget værktøj til sig selv”, fortæller Lisbeth Serop Larsen med et
smil.

Hvad er Næstved Gavekort?

Næstved Gavekort er et elektronisk shopping- og oplevelseskort.

Læs mere og køb gavekortet HER

Kommentarer