Næstved By

Velkommen tiil Vershuset 2020

Rapslænget Humleridderne

Spillestedet Vershuset i Næstved er traditionen tro lukket ned i julemåneden. Efter en forrygende efterårssæson med mange dejlige koncerter og masser af publikum, gøres der nu klar til et brag af en forårssæson, der starter op i januar.

Som altid præsenterer Vershuset et mangfoldigt program med lidt (eller meget) for enhver smag. Året sparkes i gang med et ordentligt rockskrald, når dørene åbnes for Classic Rock Event den 17. januar. Her vil Black Sabbath Tribute, Deep Purple Jam og AC/DC Power Jam gå på scenen og smide årets første musikfest på spillestedet. Samme måned kan man også opleve rockveteranen Henning Stærk og den altid fantastiske Sys Bjerre.

I februar bydes der blandt andet på koncerter med den svenske trio Baskery, der udgøres af tre søstre, hvis musikalske udgangspunkt er klassisk rootsmusik og americana, samt det formidable orkester The KutiMangoes.

Lidt længere ind i det nye år vil også Thomas Buttenschøn, rapslænget Humleridderne og Trinelise Væring indtage scenen på Vershuset. Nævnes kan også den uimodståelige Annika Aakjær, der kommer forbi med sit band, samt Dissing-Las-Cross Band, som byder velkommen til en aften med musik af Bob Dylan.

Flere koncerter vil blive annonceret løbende.

Spillestedet Vershuset, Grønnegade 10, Næstved
http://vershuset.dk/

 

Kommentarer