Næstved By

Unge iværksættere vil hjælpe gamle virksomheder

Iværksættermiljøet Remisen, som til daglig huser unge iværksættere fra Næstved og omegn, vil hjælpe etablerede virksomheder med at holde fingeren på pulsen gennem deres nye koncept – Young Advisory Board.  
Remisen Næstved er et så kaldt iværksættermiljø tæt på Næstved Station. Her har mange unge mennesker deres daglige gang, hvor de forsøger at nå deres drømme om at udvikle deres virksomheder. I samarbejde med de unge iværksættere, har Remisen nu lanceret et nyt koncept, som skal hjælpe de etablerede virksomheder i og- omkring Næstved.
Jacob Britze, Salgsdirektør I Remisen Næstved beskriver Young Adviosry Board således:
Som unge iværksættere er vi vant til, at få sparring og rådgivning af mere etablerede virksomheder. Vi ved nemlig, at der er stor værdi i deres erfaring og det at lære af deres fejl. Den tankegang har vi nu vendt om, da vi er helt overbevist om, at de etablerede virksomheder også kan lære noget af de unge iværksættere. Derfor har vi lavet et koncept, hvor tre unge iværksættere, rådgiver, undervisere og spare med det etablerede erhvervsliv. Det foregår i grupper på 10 virksomheder, hvor man går i dybden med et konkret emne inden for iværksætternes kompetencer. Emnerne handler primært om alt der er online, og rør sig lige nu på det digitale. F.eks. kan et emne være tilstedeværelse på instagram eller hvordan man kan bruge TikTok i sin virksomhed. Det er vigtigt for os, at det bliver så personlig sparring, som muligt og derfor bruger iværksætterne fx. konkrete eksempler fra de 10 virksomheder og kommer med direkte forslag til de enkelte.”
 
Remisen Næstved holdte første test møde i torsdags, men søger stadig flere testvirksomheder. 
 
Konceptet er helt nyt og vi søger derfor virksomheder, som vil være med til at teste konceptet af. Det betyder, at man som virksomhed kan være med til første møde fuldstændig gratis mod at man kommer med et masse konstruktiv feedback. På den måde kan vi gøre konceptet endnu skarpere, og forhåbentlig være med til at gøre en forskel for erhvervslivet i og omkring Næstved
 
Man kan læse mere på Remisens hjemmeside her: https://www.remisen.net/young-advisory-board/

Kommentarer