Næstved By

Transport til vaccinationscenter

Om kort tid vil det blive muligt at bestille transport til et vaccinationscenter.

Næstved Kommune er i fuld gang med at planlægge transport til vaccinationscentret, men mangler endnu de sidste praktiske oplysninger fra Region Sjælland.

Derfor kan du endnu ikke bestille kørsel, selvom du måske allerede har fået brev med tilbud om vaccination fra Sundhedsstyrelsen og Statens Serums Institut. Næstved Kommune forventer afklaring inden for de nærmeste dage.

I disse dage modtager borgere over 65 år, som får både praktisk og personlig hjælp i hjemmet, et brev fra Sundhedsstyrelsen og Statens Serum Institut med tilbud om vaccine mod COVID-19.

Ældreplejen i Næstved Kommune har i forvejen været i kontakt med alle borgere, som opfylder kriterierne, så alle også er informeret mundtligt.

I brevet kan man læse, at man som udgangspunkt selv står for transport til vaccinationscenter. Er det ikke muligt ved egen hjælp eller med hjælp fra pårørende, kan man få hjælp fra kommunen, som arrangerer fælleskørsel.

Tager man imod hjælpen, er det kommunen, der booker tid samt henter og bringer til vaccinationscentret.

Lige så snart praktikken er på plads, og Næstved Kommune har fået besked på, hvilke tider der er til rådighed, vil man kunne læse mere på siden HER

Man vil dog allerede nu gerne appellere til, at alle så vidt muligt transporterer sig selv, eller at pårørende træder til.
Er du pårørende til et menneske over 65 år, som modtager både praktisk og personlig hjælp, så tilbyd gerne din hjælp til at læse mere om vaccinationen eller bestille tid.
Se mere i brevet som kommer i e-Boks eller med posten – al afhængig af hvilken ordning man i forvejen har.

Kilde: Næstved Kommune

 

Kommentarer