Næstved By

Ophørudsalg hos Zalza Næstved

Tina Beyer Christensen (th) kaster i dag håndklædet og har taget den tunge beslutning at butikken på Axeltorv lukker.

Tina Beyer Christensen som åbnede butikken Zalza den 1. november på Axeltorv i Næstved melder i dag ud med ophørsudsalg.

Af Birgitte Grejsen Møs.

1. november åbnede Tina Beyer Christensen dørene for sin butik tredje ZALZA på adressen Axeltorv 9a i Næstved city. Men nu har hun kastet håndklædet på grund af stress.

– Hvad der fremadrettet kommer at ske med mine andre butikker, ved jeg ikke på nuværende tidspunkt. Men jeg er tvunget til at tage hensyn til mig selv, og erkende at jeg har taget en for stor mundfuld med min 3. butik. Derfor har jeg i dag talt med pigerne i butikken, og der vil være ophørsudsalg med – 50% på alt, så længe lager haves,  eller senest den 15. januar. Men er der udsolgt i næste uge, ja – så lukker vi, afslutter Tina Beyer Christensen.

Læs også: Ny modebutik på Axeltorv

 

Kommentarer