Erhverv

Nye ledere i Møns Bank

Kenneth Hansen er begyndt som erhvervsdirektør i Møns Bank og Christina Skov som ny leder i bankens Support-afdeling.

Kenneth Hansen er 55 år og kommer med en bred erfaring fra finanssektoren, senest som stedfortrædende erhvervsdirektør i Sydbank, Region Sjælland. Tidligere har han også arbejdet i Nykredit med erhvervskunder.

I Møns Bank får Kenneth Hansen det overordnede ansvar for erhvervsområdet i hele banken fra Næstved og Rønnede, over Præstø og Vordingborg til Møn.

Kenneth Hansen har en traditionel bankuddannelse bag sig og har gennem hovedparten af sin karriere arbejdet med ledelse, erhverv og forretningsudvikling.

– Jeg har holdt øje med Møns Bank og finder, at de værdier banken står for, ligger helt på linje med mine egne, siger han. Det handler bl.a. om nærvær, dialog og indlevelse – og at man er der for kunderne i både med- og modgang.

– Jeg ser meget frem til at arbejde for Møns Bank, som jo er en ægte lokalbank med korte beslutningsveje og fokus på kunderne, tilføjer han.

Privat er Kenneth Hansen bosat i Vordingborg med sin familie.

Bart Roetink fortsætter som erhvervskundechef i banken i nogen tid, indtil han har overdraget opgaverne til Kenneth Hansen.

Også styrkelse af backup-funktionerne

Christina Skov, 54 år, er begyndt som ny leder af bankens Support-afdeling. Hun kommer fra Arbejdernes Landsbank og har beskæftiget sig med arbejdsprocesser gennem flere år. Tidligere har hun også arbejdet i Nykredit.

I Møns Bank får Christina Skov ansvaret for at optimere processer og samarbejder på tværs af banken, så der bliver et endnu bedre flow i opgaverne til gavn for kunderne.

– Jeg ved, at Møns Bank i forvejen har et godt ry for at arbejde hurtigt og fleksibelt, så kunderne ikke skal vente unødigt på en mødeaftale, siger hun. Mit arbejde bliver så primært at få ”kunderejsen” til at blive endnu mere smidig, så vi kommer hurtigere i mål med de opgaver, som kunden skal have løst, og det glæder jeg mig meget til.

Christina bor i Næstved med sin familie.

Tidligere leder af Support, Jannie Milo Larsen, 64, har valgt at stoppe i banken.

 

Kommentarer