Erhverv

Nu kommer der fart på i Tappernøje: Teleselskab tænder for 5G

Pressefoto

Teleselskabet 3 skruer nu op for 5G-signalet i Tappernøje. Med den nye masteposition på  Rødlersvej får flere af 3’s kunder nu adgang til lynhurtigt internet og langt hurtigere up- og  downloadhastigheder både til mobilen og til det mobile bredbånd. 

Teleselskabet er i øjeblikket i gang med at udrulle det topmoderne og lynhurtige 5G-netværk  i hele landet. Nu er turen altså kommet til Tappernøje, hvor lokale erhvervsdrivende og husholdninger får mulighed for at koble sig på 3’s netværk med både mobilen og via  internettet med et internetabonnement fra teleselskabet. 

Det glæder netværkschef hos 3 Kim Christensen, at kunderne nu kan få adgang til 3’s netværk:

– Vi arbejder intenst med at sætte 5G-udstyr op i alle vores eksisterende mastepositioner, og  derfor er det en fornøjelse at se, at vi kan gøre en positiv forskel for lokalsamfundet i  Tappernøje, hvor vi nu skruer op for 5G-netværket, siger han.

– Det gør ikke alene, at 3’s kunder i  området får hurtigere internet på mobilen og derhjemme. Det har også betydning for det  lokale erhvervsliv og deres muligheder for at bruge 5G-baseret teknologi i deres forretning.  Derfor er vi stolte over at kunne levere en vigtig del af infrastrukturen til Tappernøje, lyder meldingen. 

3 er i øjeblikket tæt på at være i mål med at opgradere det eksisterende netværksudstyr til  5G i sit landsdækkende telenetværk. Det forventes, at teleselskabet er helt færdige med at  opsætte 5G-udstyr i dets eksisterende mastepositioner i første kvartal af 2024.

Parallelt med udskiftningen af udstyr i det eksisterende netværk sætter 3 også mere end 900  nye mastepositioner op over hele landet for at gøre netværket endnu mere finmasket og  sikre endnu bedre dækning til 3’s kunder i fremtiden.

Kommentarer