Næstved By

Næstved Svømmeklub klar til DÅM-K i Gentofte

Se billedserie Petar Trkulja

Skrevet af: Christian Jakobsen

Årets første mesterskab er allerede på programmet for Næstved Svømmeklubs konkurrence svømmere.

Grundet COVID-19 blev sidste sæsons DÅM-K (Danske Årgangsmesterskaber på kortbane) udsat, hvorfor dette mesterskab allerede nu afholdes i Kildeskovshallens svømmehal i Gentofte fra fredag d. 10. september til søndag d. 12. september.

Næstved Svømmeklub har 5 af sine talentfulde svømmere med, der alle opnåede kravtider i sidste sæson, trods svære omstændigheder.

Hos drengene er Petar Trkulja (Årgang 2006) og Sebastian Aunt (Årgang 2007) med og hos pigerne er Cecilie Jakobsen, Asta Lund Nielsen og Merle Blomberg Jensen (alle Årgang 2008) klar til at repræsentere Næstved Svømmeklub på fornemmeste vis.

Petar stiller fredag op i 100 IM, lørdag i 200 IM og 100 ryg, og søndag i 50 fly og 50 ryg.
Sebastian stiller fredag op i 200 ryg, lørdag i 200 IM og 100 ryg, og søndag i 200 fri og 50 ryg.
Cecilie stiller fredag op i 200 ryg, lørdag i 100 fri og 100 ryg, og søndag i 50 ryg.
Asta har desværre kun mulighed for at være med om fredagen, hvor hun stiller op i 100 bryst.
Merle stiller fredag op i 100 IM, lørdag i 100 fri og 100 fly, og søndag i 50 fly.

De 5 svømmere glæder sig utrolig meget til stævnet, da dette stævne er det første i 1 1/2 år, der bliver afholdt på normal vis, dog minus tilskuere, da der desværre ikke er plads til dem i svømmehallen.

Årgangstræner, Rasmus Lorentzen, har kigget nøje på de 5 svømmere siden træningsopstarten d. 1. august, og han siger:
“Det er sæsonens første stævne, hvilket altid er spændende, og så er det endda et mesterskab, hvilket er ekstra specielt. Alle 5 svømmere har set rigtig godt svømmende ud den første del af sæsonen, hvilket kun styrker vores forhåbninger og forventninger. Vi satser på en masse gode præstationer, som afspejler den gode træning de 5 svømmere har været i, samtidig med at vi fra mesterskabet kan få en masse læring og erfaring, som vi kan tage med hjem og arbejde videre med, både til den daglige træning, men også til kommende stævner”.

Næstved Svømmeklubs nye Junior/Senior træner, Jonas Dideriksen, har første arbejdsdag fredag, og han har valgt at tage direkte med ind til mesterskabet, så han allerede her kan se nogle af klubbens svømmere i “skarp aktion”.

Næstved Svømmeklub håber på, at der i fremtiden begynder at komme lidt mere interesse omkring deres svømmere i Næstved og omegn, hvorfor man til dette DÅM-K har lavet en præsentationsvideo af de 5 svømmere, der kan ses på Næstved Svømmeklubs officielle Facebook side.

Det er endvidere muligt at følge med direkte inde fra stævnet via SUPERLIVE på Livetiming.dk, hvor der livestreames.
Link: https://www.livetiming.dk/superlive.php?cid=5981

Dette er en foreningsnyhed indsendt af Christian Jakobsen fra Næstved Svømmeklub. Du kan også indsende nyheder under INDSEND NYHED i topmenu. 

Kommentarer