Næstved By

Næstved Storcenter er nomineret til Danmarks bedste shoppingcenter og bedste marketingkampagne

Glæden er ikke til at tage fejl af i Næstved Storcenter. Storcenteret er nemlig nomineret til to prestigefyldte priser ved NCSC Awards i København 5. maj.

NCSC Awards er en årlig konkurrence, hvor branchens mest succesrige, innovative og kreative indsats blandt shoppingcentre fejres, og i år er Næstved Storcenter blandt finalisterne i hele to kategorier, nemlig ’Bedste danske shoppingcenter’ og ’Bedste marketingkampagne’.

”Jeg er simpelthen så stolt over, at juryen har indstillet os til hele to priser. Det er en anerkendelse af alle, der er en del af Næstved Storcenter, for det er hver enkelt medarbejders indsats, der er med til at give vores besøgende en helhedsoplevelse udover det sædvanlige”, fortæller den stolte centerdirektør, Alida Christiansen.

Bedste danske shoppingcenter

Prisen ”Bedste danske shoppingcenter” er branchens mest prestigefyldte og gives til det shoppingcenter, der vurderes at have opnået noget ekstraordinært, baseret på sine vilkår og sit marked, i løbet af det seneste år og kan ses som en rollemodel og inspiration for hele branchen.
I kampen om denne pris er Næstved Storcenter oppe i mod Rødovre Centrum, Frb.Centret, Amager Centret og Bytorv Horsens.

Bedste marketingkampagne

I denne kategori belønnes den marketingkampagne, der har kreativitet og drevet engagement og trafik til centeret i løbet af det seneste år. Kampagnen skal indeholde kommunikation og/eller en aktivitet, der er tidsbegrænset, har et klart mål og en målbar effekt.
Næstved Storcenter er her nomineret med genåbningskampagnen ”Vi har savnet jer”, som bl.a. består af musikvideoen, som næppe er gået nogens øjne og ører forbi, hvor centerets medarbejdere sidste år bød kunderne velkommen tilbage efter corona-nedlukningen med sang og dans.
De øvrige nominerede til denne pris er Fisketorvet og Rødovre Centrum.

”Vi har gjort alt, hvad vi kan. Så nu er der ikke andet for end at krydse fingre”, afslutter centerdirektøren.

Vinderne offentliggøres ved NCSC Denmark Awards den 5. maj i Villa Copenhagen.

Læs også: Næstved Storcenter genåbner med et brag 

Kommentarer