Næstved By

Næstved Storcenter genåbner med et brag 

Det bliver en sand festdag, når Næstved Storcenter endelig genåbner onsdag 21. april. Storcenteret slår  dørene op med et brag af en musikvideo, der viser, hvorfor Sydsjællands største shoppingcenter altid er et  besøg værd. 

Medarbejderne tripper utålmodigt, forårsvarerne ligger klar i butikkerne, og forventningens glæde er ikke til  at tage fejl af. Der er ingen tvivl om, at Næstved Storcenter er klar til genåbningen 21. april, og den kommer  bestemt ikke til at gå ubemærket hen. 

Storcenteret byder nemlig velkommen tilbage med et brag af en musikvideo dedikeret til centerets mange  besøgende, som har været savnet i alt for lang tid.  

”Musikvideoen er blevet til, fordi vi havde et stort ønske om at bringe smilet frem hos vores besøgende og  lade dem mærke, hvor meget vi har savnet dem. For selvom vi har mange besøgende, må ingen være i tvivl  om, at vi er taknemmelige for hver eneste af dem,” siger centerdirektør Alida Christiansen med et stort smil. 

Håbet er, at sangen og videoen vil bringe kunderne i godt humør og vise dem alt det, som storcenteret har  at byde på. Gennem det seneste år er der nemlig sket mange forandringer inde som ude, og langt fra alle har haft fornøjelsen af at opleve dem grundet COVID-19. 

En personlig musikvideo 

Artikel forsætter under foto:

Musikvideoen er dog ikke en hvilken som helst video. Den skildrer Næstved Storcenter anno 2021 med de  nyeste tiltag, og så er den sunget og indspillet af centerets egne medarbejdere, og det er der en helt særlig  grund til:
”Vi vidste fra starten, at hvis vi skulle formidle nærværet og stemningen fra Næstved Storcenter, så  var det kun os selv, der kunne gøre det. Det betyder meget at få sat ansigt på dem, der arbejder bag kulisserne.  Vores medarbejdere er en stor del af drivkraften i centeret, og et besøg i Næstved Storcenter skal være en  nærværende oplevelse, som efterlader et personligt aftryk hos den enkelte kunde”, forklarer  centerdirektøren. 

Artikel forsætter under foto

At lave musikvideoen har været et fælles projekt, der er endt med at betyde noget helt særligt for  storcenteret. Det har nemlig krævet noget ekstra af centerets medarbejdere, da ingen af dem er vant til at  synge eller performe foran et kamera: ”Vi har måttet skubbe kærligt til vores egne grænser, og det har været  en fed fælles udfordring, som jeg er så stolt og taknemmelig over, at vores medarbejdere har været friske på”,  siger Alida. 

Videoen er blevet til i samarbejde med den lokalkendte guitarist og producer Jesper Hofmann Lindahl, der  udover at være en del af Innocent Blood, har turneret i ind- og udland med adskillige kunstnere som Phil  Collins, Alex Vargas og Lis Sørensen. Jesper har skrevet og komponeret sangen og produceret musikvideoen  sammen med Næstved Storcenters team. 

Artikel forsætter under foto

”Det har været en stor fornøjelse at samarbejde med Jesper. Foruden hans åbenlyse musikalske talent har det  været en kæmpe fordel, at han er fra lokalmiljøet. På et splitsekund lykkedes det ham at indkapsle essensen  af Næstved Storcenter og give det et udtryk, vi kun havde turde at drømme om,” siger hun.  

Der er ingen tvivl om, at det seneste år med corona har været en særlig tid i Næstved Storcenter, men  coronasituationen har ikke udelukkende ført udfordringer med sig: 

”Vi har virkelig oplevet, hvordan situationen har fået os til at stå sammen, og det har været stærkt at mærke  sammenholdet og den passion og kreativitet, som vores medarbejdere har udvist i en tid, hvor intet er, som  det plejer. Men nu er vi også mere end klar til at genåbne,” slutter centerdirektøren. 

Sikkerhed frem for alt 

Når storcenteret genåbner 21. april bliver det med sikkerheden som førsteprioritet. Centerets  smitteforanstaltninger er på det højeste, og der foreligger en gennemarbejdet køreplan for genåbningen, der  skal være med til at sikre, at kunder såvel som personale trygt kan færdes i storcenteret.  

Vær med til at fejre genåbningen 

Har du lyst til at være med til at fejre genåbningen? Så besøg Næstved Storcenter og se den nye musikvideo HER

Benyt centrets lange åbningstid:
Hverdage 10-20 og weekend 10-16. Restauranter  og spisesteder åbner for siddende servering 6. maj, og indtil da tilbyder udvalgte spisesteder takeaway.

Kommentarer