Næstved By

Motion i det fri i fællesskab med andre

Se billedserie

Skrevet af: Anne Duelund

Stavgængerne fra Fladså Gymnastik er startet på efterårssæsonen.

16. august startede man igen fra P-pladsen på Bøgesøvej i Mogenstrup. Turene ledes af Ingrid, Bente og Anne, som i denne sæson går ture nr. 578-593 hver tirsdag kl. 9 30 – kl. 11 00.

Efter veloverstået sommerferie mødte 37 friske stavgængere op klar
til 16 nye ture i den dejlige Sydsjællandske natur. Mange har gået med i flere år, så der var stor gensynsglæde. Der er altid plads til nye, som vil med ud at gå med stave.

Efter en kort velkomst, blev man hurtigt fordelt på 3 hold, med forskellige distancer og tempi. Man vælger frit hvilken distance, man vil gå alt efter vejr og helbred.

De fleste ture er i omegnen af Mogenstrup. I denne sæson tager man ikke så langt væk, men har fundet spændende ture bl.a. i Hundstrup Mose, Atterbakke ved Dysted, omegnen ved Risby og Herlufsholm. Sæsonen slutter 29. november, som altid med fællesspisning, socialt samvær og tilbageblik på sæsonens aktiviteter.

Stavgang er god motion for hele kroppen, man får frisk luft, følger naturens skiften og samtidigt dejligt socialt samvær.
Nye deltagere er meget velkomne. Holdene er for alle. Mød bare op på P-pladsen tirsdag kl. 9 30. Vi tager godt imod nye deltagere, som de første par gange vil få fornøden instruktion. Vi har stave til at låne ud.
Anne Duelund

Dette er en foreningsnyhed indsendt af Anne Duelund fra Fladså Gymnastik. Du kan også indsende nyheder under INDSEND NYHED i topmenu. 

Kommentarer