Næstved By

It´s showtime med Cirkus Baldoni

Cirkus Baldoni er på vej til skønne Næstved, Fensmark, Tappernøje og Karrebæksminde med et brag af en cirkusfest.

Vi har nok mere end nogensinde brug for et afbræk for den nyhedsstrøm vi er omgivet af og intet er bedre til en sådan pause end et besøg i Cirkus Baldoni der i år fejrer 20 år på de danske landeveje.

Titlen på årets forestilling er It´s showtime!!!
Som altid forsøger vi at sammensætte et show der kan samle hele familien og det er vi i den grad lykkes med. Vi lytter meget til vores publikum og som de sidste mange år er showet helt uden dyr, men med internationale top artister fra stort set hele Europa. Man kan opleve eminente jonglører, sjove klovnerier, ekstrem cykelbalance, og meget mere.

I kan derfor roligt sætte Jer tilbage i stolene og lade Jer føre ind i en uovertruffen magisk verden. Til dette års fødselsdagsforestilling er artisterne specielt udvalgt til at give Jer kære publikum en oplevelse i absolut særklasse.
En forestilling med gys og gru, morskab og latter, fart og spænding men også show og dans.

I får i forestillingen et kærligt gensyn med hvad vi mener er verdens bedste børneklovn, nemlig klovnen Allando og han kommer ikke alene. Han har i årets forestilling helt nye numre på programmet og får følgeskab af en kæmpestor ven….

Til at binde forestillingen sammen har vi atter i år allieret os med showmanden Peter Nørgaard.
Han vil sammen med Løven Leonardo og hunden Charlie føre Jer sikkert igennem showet. Vi kan med sikkerhed igen i år sige, mine damer og herrer det bliver værre og værre.

Reserver, køb billetter og se meget mere på www.baldoni.dk.
Det er også muligt, at reservere billetter på telefon: 20866010 hverdage ml. 9-14, weekender ml. 11-13, samt på cirkuspladsen fra 1 time før forestillingen.

Cirkus Baldoni gæster:
Næstved søndag den 12/6 kl. 16.00, teltet rejses ved Rådmandsengen.
Mandag den 13/6 kl. 18.00 gæster de Fensmark, teltet rejses på engen ved Kildevangsvej.
Tirsdag den 14/6 og onsdag den 15/6, begge dage kl. 18.00 gæster de Tappernøje, teltet rejses på Gl. stadion, bag kornmagasinet.
I juli måned, lørdag den 16/7 og søndag den 17/7, begge dage kl. 15.00 gæster Cirkus Baldoni Karrebæksminde.
Teltet rejses på Stejlepladsen, Enø Kystvej 3.

Kommentarer