Næstved By

Her kan du læse et uddrag af weekendens døgnrapporter

NÆSTVED: Stjal parfumer i Matas

Seks parfumer var udbyttet fredag klokken 16.34 for en 43-årig mand fra Øster-Ulslev, der hævdede, han havde været alene om butikstyveriet. Men da personalet i butikken i Næstved Storcenter så overvågningen igennem, kunne man se at der også var en mand og en kvinde, der samarbejdede med ham. Det lykkedes dem imidlertid at komme væk, så den 43-årige mand blev sigtet for butikstyveri.

NÆSTVED: Cyklende hashandler anholdt

Fredag klokken 18 kom en 20-årig mand cyklende på Rolighedsvej. Politiets patrulje kontaktede manden, der havde én joint og 24 gram hash fordelt på 17 pølsemandsposer, to mobiltelefoner og et solidt kontantbeløb i lommerne. Den 20-årige blev derfor sigtet for narkosalg efter lov om euforiserende stoffer.

TAPPERNØJE: Havde hash og kokain i bilen

Fredag klokken 21.40 mødte politiets hundepatrulje en bil, der holdt parkeret på Hovedvejen ved Tappernøje. Her sad en 25-årig mand, og gennem sideruden kunne betjenten se en joint, der lå i bilens midterkonsol. Manden blev derfor sigtet for lov om euforiserende stoffer. Da bilen blev ransaget, fandt betjentene to små poser med i alt 1,5 gram kokain og en digitalvægt.

NÆSTVED: Slog på ting på åben gade og råbte op

En 41-årig mand fra Næstved var lørdag morgen klokken 02.46 beruset i middelsvær grad, og politiet blev tilkaldt, fordi han gik på Nygårdsvej og råbte og slog på ting. Da betjentene bortviste manden fra stedet, vendte han i stedet sin verbale vrede mod dem og karakteriserede ordensmagtens repræsentanter i vendinger, der afstedkom en sigtelse for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen – og en anholdelse.

NÆSTVED: Ritalin-pille

En gruppe mennesker på Blegdammen i Næstved havde ifølge en anmelder søndag klokken 01.25 holdt en sammenkomst, og der blev tilsyneladende indtaget ulovlige stoffer. Da politiet kom til stedet, var der blot rester af amfetamin tilbage, samt én enkelt ritalinpille, som lejlighedens ejer, en 47-årig kvinde, ville kendes ved. Derfor blev hun sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

TAPPERNØJE: Højrøstet kunde skræmte cafeteriaansat

En overfaldsalarm blev udløst søndag klokken 20.13 fra Circle K-tanken på Sydmotorvejen ved Tappernøje. Det var en ansat, der var blevet opskræmt efter en konfrontation med en stærkt ophidset kunde. En patrulje blev sendt til stedet, hvor andre kunder i butikken allerede havde grebet ind og fået lempet den vrede mand ud af butikken. Den 63-årige mand fra Nykøbing Falster blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Kilde: Sydsjælland og Lolland – Falsters Politi

Kommentarer