Herlufmagle

Henrik og Vivi byder velkommen til en ny sæson i ”Vivis Pryd Gårdbutik og Galleri”

Vivis Pryd, der ligger på Toftehøj 3 i Herlufmagle, er en god blanding mellem økologisk landbrug, en klassisk gårdbutik, detailbutik, galleri og loppemarked.

Medejer Henrik Hjorth Hansen forklarer ”Vi bor meget idyllisk ved Herlufmagle med Herluflille Mølle i baggrunden, der giver en hyggelig oplevelse uanset om man vil på gårdbesøg med snobrød, spise sin is i haven eller købe økologiske æg og grøntsager”.

Medejer Vivi Hjorth Hansen fortæller ”Vores landbrug er økologisk og alt hvad vi dyrker sælges i gårdbutikken og vores udvalg afhænger af sæsonen. På vores hjemmeside www.vivispryd.dk, fortæller vi aktuelt, hvad vi har på hylderne. Også Facebook og Instagram benytter vi meget”.

I gårdbutikken er sortimentet udvidet, så man også kan købe andres økologiske produkter som fx Ølandshvedemel fuldkorn fra Mejnerts Mølle, linser og flækærter.

”Jeg laver den økologiske is, som du kan købe i butikken, og vi tager gerne mod bestillinger, hvis du fx holder fødselsdag” fortæller Vivi.
Årets bær og frugt bruges i den hjemmelavede syltetøj og chutney, som kan købes i flere varianter og har man lyst til smoothies, har vi bær på frost.

Henrik Hjorth Hansen fortæller ”Vi oplever tit at kunderne køber vores hjemmelavede syltetøj og chutney som værtindegave”.

I jordbærsæsonen kommer der en del turister forbi, når de ser gårdbutikskiltet, der sat op på hovedvej 14 mellem Ringsted og Næstved.

Vivi Hjorth Hansen forklarer ”Vi holder arrangementer i løbet af året som ’Honning- og jordbærdag’ midt i juni og første weekend i september, hvor vi holder Høstdag kombineret med Åbent Atelier Næstved.

Vivi drømmer om at kunne åbne Café og tilbyde kaffe og kage i gårdbutikken eller den fri natur.

Vivis malerier pryder gårdbutikken og det tilknyttede galleri.
Hun maler med akryl på både små og store lærreder.

Vivi udtaler ”Jeg maler gerne på bestilling og har blandt andet malet et maleri på en skabslåge, en spændende udfordrende opgave. De mindre malerier kan man også købe på vores webshop, hvis man ikke har mulighed for at komme forbi.”.

Vivi og Henrik glæder sig til at byde velkommen til en ny sæson i 2022, med friske økologiske æg, grøntsager og bær på hylderne.
Hvis man gerne vil på rundvisning på det økologiske landbrug kan man bestille et gårdbesøg på hjemmeside www.vivispryd.dk eller ringe på tlf. 294 16 294.

Kommentarer