Næstved By

Stor billedserie: Statsminister Mette Frederiksen besøgte i dag Næstved

Se billedserie Det var en glad og veloplagt statsminister som i dag besøgte Socialdemokraterne i Næstved. Her sidder hun sammen med sundhedsminister Magnus Heunicke. Foto: Næstved Netavis

Socialdemokratiets 150-års jubilæum fejres i år, og i den forbindelse gæstede en veloplagt statsminister Mette Frederiksen i dag Næstved. Samtidig er det en markering af at valgkampen officielt er skudt i gang.

Statsminister Mette Frederiksen startede i dag en Danmarksturne, hvor hun bestræber sig på at besøge alle kommuner i Danmark, i den kommende tid.

Ministerens 1. stop i Næstved var hos P4 Eftermiddag Sjælland ved Vadestedet, hvor hun besvarede lytterspørgsmål som man kunne stille via sms eller på Facebook.

Efterfølgende var næste stop “Slusehuset” langs den naturskønne Suså, hvor hun blev modtaget af borgmester Carsten Rasmussen (A) og sundhedsminister Magnus Heunicke (A)

– Det er fantastisk at vores statsminister vælger at besøge os her i Næstved i dag. Man skulle næsten tro at vejrguderne havde lyttet til vores bønner, siger borgmester Carsten Rasmussen og forsætter

– Solen skinner, og vi kan ikke fremvise et flottere Næstved end her ved Slusehuset.

Efter velkomst ved borgmesteren trådte Danmarks statsminister op på podiet, hvor hun bl.a. roste Næstveds socialdemokratiske borgmester, men ligeledes fik sundhedsminister Magnus Heunicke mange rosende ord med på vejen.

– Jeres Magnus har været og er, en enestående sundhedsminister, lød det bl.a. fra Mette Frederiksen som forsætter

– Han blev kastet ind i løvens hule, hvilket jeg ikke vidste, da jeg udnævnte ham som minister. Uanset hvad klokken har været, om det har været dag eller nat, har Magnus omgående taget telefonen når jeg havde og har brug for ham. Og det skal du have en kæmpe stor tak for. Jeg synes at I skal rejse jer og hjælpe mig med at give Magnus et kæmpe bifald. Det fortjener han.

Efter en længere tale, afsluttede Mette Frederiksen med ordene

–  Stor tak til alle jer frivillige som støtter op om jeres lokale kandidater, og rigtig god valgkamp til alle jer som nu skal i gang med jeres valgkampagner.

Herefter trådte Hanne Sørensen (A) op på scenen hvor hun kunne byde alle op til grillen som duftede indbydende.

– Jeg kan se at du, Mette, ikke har fået et A emblem på dit tøj, som alle os andre –  men mon ikke at vi kan byde dig på lidt mad – du må bare ikke spise alt for meget, afsluttede Hanne Sørensen, til stor morskab for alle.

Foto: Næstved Netavis. 

 

 

 

 

Kommentarer