Glumsø

FLYTBAR FESTIVAL i Glumsø Biograf og Kulturhus.

Se billedserie

FLYTBAR FESTIVAL 2022 – 26-27-28. maj i Glumsø Biograf og Kulturhus.

I Store Bededagsferien åbner teaterforeningen FLYTBAR Scenekunst op for en Mini Teaterfestival.
Over 3 dage er det muligt at komme i teatret hele 8 gange med forestillinger der henvender sig til aldersgrupper fra 3 år, men også til børn, unge – og deres forældre.

Minifestivalen er et familievenligt arrangement, hvor vi har allieret os med 4 forskellige professionelle teatre for at vise jer familievenlige forestillinger over 3 dage.
Teatret Aspendos, Andre Andersen SOLO, Fyren & Flammen og Teater Sporenstregs er at finde på festivalen.

Forestillingerne vil blive spillet indenfor i Biografen og i et stort flot middelaldertelt udenfor på græsplænen.

Festivalen finder sted i Kristi Himmelfartsferien d. 26-27-28. maj i Glumsø Biograf og Kulturhus.
Se hele programmet på : https://flytbarscenekunst.dk

Billetterne er meget billige idet en familie bestående af 2 v og max 3 børn kan komme til ALLE 8 forestillinger for kun 400 kr i alt! Der er også mulighed for at købe billetter til hver enkelt forestilling og partoutbilletter til enkelt personer. Billetter købes på https://flytbar.billet.dk eller i døren.

Hvem er FLYTBAR?
Foreningen “FLYTBAR – Scenekunst” har til formål at skabe rammerne for, at professionel scenekunst kan præsenteres på utraditionelle spillesteder.

Ideen om Flytbar Scenekunst startede i efteråret 2019 hvor den nuværende bestyrelse satte sig sammen og fandt ud af, at de havde lyst til at formidle teater på en anden måde end ved at publikum skulle begive hen til teatret.
De ville bringe teatret ud til publikum og gerne på steder som man normalt ikke forbandt med teater og derigennem ramme et publikum som ellers ikke ville opleve scenekunsten. Herunder også at bringe scenekunsten ud i tyndtbefolket områder.

Bestyrelsen i ”FLYTBAR – Scenekunst” ønsker først og fremmest at formidle intime teateroplevelser i utraditionelle rammer og vil i sine programmer lægge særligt vægt på at præsentere fortælleteater og andre mindre produktioner, som nemt og smidigt kan tilpasses alternative spillesteder og heraf opstod navnet FLYTBAR!
For at sikre, at der altid er tale om forestillinger af professionel kvalitet, præsenteres kun forestillinger der er godkendt til formidlingsordningen, hvilket også gør at billetprisen kan holdes ned på et minimum.

Venlig Hilsen
Pernille Egholm
Næstformand FLYTBAR

Dette er en foreningsnyhed indsendt af Pernille Mie Egholm fra FLYTBAR – Scenekunst. Du kan også indsende nyheder under INDSEND NYHED i topmenu. 

Kommentarer