Bolig

Flot rødstensvilla centralt i Næstved

Med en beliggenhed tæt på by, skov og skole finder I denne dejlige murermestervilla i Næstved. De 126 kvadratmeter fordeler sig over stueplan og første sal plus en god, højloftet kælder på 78 m2. I kan se frem til to værelser, dejlige opholdsmiljøer samt et badeværelse. Udenfor skinner solen på flere terrasser. Velkommen til.

Ejendommen fra 1957 er beliggende på en lukket hjørnegrund med kampestensgærde. Villaen fremstår i rigtig god stand og er udstyret med tegltag, termovinduer, gipslofter, parket- og granitgulve, mens der er gulvvarme i både stueplan og på første sal.

Rundturen starter i stueetagen, hvor I får øje på et nydeligt køkken med hvide fronter og integrerede hvidevarer primært af mærket Siemens. Herfra udfolder spiseafdelingen sig, hvor I kan arrangere langbordet. Videre kommer en skøn, lys stue, der prydes af et stort glasparti mod terrassen. Etagen afrundes af et idyllisk badeværelse.

På førstesalen møder I to værelser med ovenlysvinduer, et gæstetoilet samt endnu et lækkert og indbydende stueområde. Vi slutter i kælderen, der råder over et lækkert bryggers med plads til vaskefaciliteter, et gæstetoilet samt fem disponible rum, hvoraf det ene er fyrrum og de resterende har mange anvendelsesmuligheder. Carporten har desuden et disponibelt rum tilknyttet, og så er der direkte adgang til kælderen herfra.

Glæd jer til den hyggelige have. Her er pyntet med forskellige bede og beplantninger, og så er der skønne terrasser mod syd og vest. I haven er der yderligere et udhus, som er forlænget med et dejligt, overdækket areal.

På Lille Solvej 2 bosætter I jer få minutter fra indkøb og i kort afstand til Lille Næstved Skole samt institutioner. I får også ganske få minutter til Susåen og Herlufsholmskoven, når I trænger til et afbræk i naturen.

En super lækker bolig som skal opleves!

Læs mere om boligen her

Salgsansvarlig:

Jørn Stavnsbjerg
Ejendomsmægler MDE
Telefon: 55737100

danbolig Næstved
Banegårdspladsen 3
4700 Næstved

 

Kommentarer