Næstved By

Flere resurser til alle beredskaber

Foto: Arkiv

Skrevet af: Karina Schmitt

Lørdag morgen læste jeg, at Politiet i Næstved havde fundet en forsvundne 12-årige Selina, og det er nyheder, der varmer ens hjerte og som man som forældre uvilkårligt kommer til at tænke nærmere over. Først en tak til Politiet.
Det er meget vigtigt for et velfungerende samfund, at vi har et stærkt beredskab, der er klædt godt på til opgaverne, de forventes at løse. Her er det alle beredskaber, jeg taler om. Vores politi er fundamental for et sikkert samfund, hvor borgerne kan føle sig trygge og kan stole på, at politiet har tilstrækkelige resurser.
Det er meget frustrerende, når politikerne, særligt venstresiden, vil skære ned. Man tager sig til hovedet. Jeg har konkret oplevet dette problem i USA, og det fungeret simpelthen bare ikke. Det er ikke hensigtsmæssigt. Amerikanerne har oplevet på voldsom vis særligt det sidste års tid i mange demokratisk-styret byer og stater effekten af en politistyrke, der ikke har resurser nok og bliver kriminaliseret for at gøre deres arbejde. Det skal vi bare ikke have i Danmark. Kriminaliteten stiger voldsomt i de områder, som for eksempel Chicago, hvor deres social-demokratiske borgmester Lori Lightfoot har skrabet bunden. Antallet af mord er steget 49% siden 2019 og seksuelle overgreb er steget 23% i 2020.
Folk kan sige, ”Jamen, nu er det her heller ikke Chicago.” Det er det måske ikke, men her er et konkret eksempel på venstreorienteret politik, som bare ikke er bæredygtigt og i stedet hæmmer udviklingen for et funktionelt samfund.
Herhjemme viser tal fra Danmarks Statistik også, at der er en stigning i kriminalitet og særligt for dem, som begår kriminalitet gentagende gange. Derfor er det også vigtigt, at vi får helt fra lokalt plan politikere ind i byrådene, regionerne og folketinget, som støtter flere resurser til politiet og andre beredskaber. Og det gør Nye Borgerliges kandidater. I Næstved er to af kandidaterne veteraner. De ved på nært hold, at et stærkt forsvar og beredskab er afgørende for et sikkert samfund. Det hjælper ikke at stemme en venstreorienteret ind, hvis du vil have et sikkert samfund med et stærkt beredskab. En politikreds, der mangler resurser til at udføre deres arbejde, løser ikke opgaver som for eksempel at finde et barn, der er forsvundet.
Som forældre ville jeg ikke kunne forsvare at stemme på et parti, der har en svag beredskabspolitik.

Dette er et læserbrev indsendt af Karina Schmitt. Du kan også indsende et læserbrev under INDSEND NYHED i topmenu. 

Kommentarer