Indlæser Begivenheder

Alle arrangementer

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

TV2 Akustisk tour

Afholdes 27. november 2020 kl. 20:00 - 23:30

”Vi kommer med fred og kærlighed,” siger forsangeren i TV2, Steffen Brandt.
I Arena Næstved siger vi: ”Velkommen!” Vi glæder os til alle de sange vi kan synge med på, alle de sange der minder os om de seneste 40 år, hvor TV2 generøst har beriget den danske sangskat.
Det er siddende koncert med tryg afstand. Får vi lov, åbner vi for mere end 500.

 

Tidløse klassikere som ‘Bag duggede ruder’, ’ Alt hvad hun ville var at danse’ og ‘De første kærester på månen’ er blot et lille udpluk af de mange hits, som TV-2 har givet os, siden de startede som ungt orkester i 1980.

De samme fire bandmedlemmer, Steffen Brandt (forsanger, keyboard, guitar), Hans Erik Lerchenfeld (guitar) Sven Gaul (trommer) og Georg Olesen (bas), udgør nu en af de sjældenheder i dansk musik, som har holdt sammen og leveret musik i usædvanlige 40 år.

TV-2 dykker ned i vores behov for at stå sammen og finde håb.
Steffen Brandt forklarer:
”Vi startede nede i 80’erne med at indspille sange, som vi syntes, at vi selv og tiden trængte til. Vi har ladet tilværelsen passere gennem sangene som et slags filter i et forsøg på at forstå en hastigt skiftende virkelighed. For at kunne gøre det ordentligt, er man nødt til, at sætte sig selv på spil, siger han. Og det kan vi andre så nyde godt af.

Julefrokost for selskaber på minimum ti personer. I forbindelse med koncerten kan I tilkøbe en julefrokost for et sluttet selskab, hvor I sidder sammen men med stor afstand til andre julefrokostgæster. Efter middagen ekskorteres I ned i salen til koncerten. Menuen står Kys Kokken for, inklusiv vinmenu á tre glas.
Køb den sammen med billetten.

Standard A, unummererede siddepladser 520 kroner + 30 kroner gebyr

Standard B, unummererede siddepladser 450 kroner + 30 kroner gebyr

Tid

Dato:
27. november 2020
Tidspunkt:
20:00 - 23:30

Sted

Arena Næstved
Ved Stadion 11
Næstved, 4700 Denmark

Alle arrangementer