Indlæser Begivenheder

Alle arrangementer

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

The Blues Brothers Souvenir Show, Spillestedet Vershuset

Afholdes 8. maj kl. 20:00 - 23:30

På grund af regeringens seneste corona-restriktioner er koncerten med Blues Brothers Souvenir Show i Vershuset flyttet til lørdag d. 8. maj 2021: http://vershuset.dk/…/the-blues-brothers-souvenir-show-3/
Allerede købte billetter til koncerten d. 30. januar 2021 vil være gyldige til den nye koncertdato i Vershuset lørdag d. 8. maj 2021.
Billetkøbere, som ikke ønsker at gøre brug af allerede købte billetter til den nye koncertdato lørdag d. 8. maj 2021, kan få billetprisen refunderet ved henvendelse til booking@vershuset.dk senest fredag d. 26. februar 2021
——————————————————
”It’s Party Time!”
The Blues Brothers Souvenir Show’s drivkraft er en usvækket glæde ved at præsentere et stemningsfuldt og underholdende show, som når ud til publikum.
Hvis man skal dømme ud fra det brøl, der rejser sig fra salen, når ‘Opening Act One’ bliver sat an og fortsætter ind i ‘Who’s Making Love’ og ‘Soul Man’, lykkes det rigtigt godt.
To mænd i front med sorte solbriller, sort hat og sort habit. En kuffert proppet med nogle af de bedste rhythm’n’blues- og soulklassikere, spillet af en hårdt swingende rytmegruppe og en effektiv hornsektion !
Lige dét guitar-riff og dén orgelfigur under en fræsende saxofonsolo og et kor, der helt i traditionen understøtter leadvokalen.
Røg, bomber, lysshow, stor lyd, dans, gags, fest og farver – og sved !!
Dét er The Blues Brothers Souvenir Show
Dørene åbnes 20:00 – Koncertstart 21:00
Pris 280 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 300 kr.
Unummererede siddepladser

Tid

Dato:
8. maj
Tidspunkt:
20:00 - 23:30

Arrangør

Vershuset

Sted

vershuet

Alle arrangementer