Indlæser Begivenheder

Alle arrangementer

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Tamra Rosanes Band

Afholdes 23. september 2023 kl. 21:00

Når erfarne Tamra Rosanes optræder live, så er det med nærvær, stor entusiasme og indlevelse. Med amerikanske rødder og musikalsk inspiration fra Nashville, er hun garant for den ægte country-stemning.

Tamra Rosanes har siden 1970’erne underholdt på den danske countryscene med et repertoire, der byder på gode gamle klassikere krydret med egne, nyere værker. Igennem en lang karriere har hun opnået et solidt indblik i alle countrymusikkens aspekter, hvilket afspejler sig i Tamra Rosanes’ brede repertoire.

Udover sin solokarriere, så har Tamra Rosanes også et imponerende CV i andre sammenhænge. Hun medvirkede i 1974 på sit første album, Just Another Revolution, med Brødrene Olsen. Samme år dannede hun Flair med bl.a. Sanne Salomonsen, og senere, i 1979, country-gruppen The Pack. I 1980’erne var hun korsanger for bl.a. Nanna og Blast.

I 1994 fik hun en Grammy for albummet Foot Loose, der blev kåret til Årets Danske Folk/Country/Blues Udgivelse. Sammen med Lis Sørensen og Sanne Salomonsen dannede hun i 2001 trioen Cowgirls.

Der venter en musikalsk oplevelse med masser af følelse, sjæl og fantastiske sange, når danmarks ukronede country-dronning gæster Vershuset med sit band.

Dørene åbnes 20:00 – Koncertstart 21:00

Pris 170 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 190 kr.

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.

Køb din billet HER

Tid

Dato:
23. september 2023
Tidspunkt:
21:00

Sted

Vershuset
Grønnegade 10
Næstved, 4700 Denmark
+ Google Maps
Mere information (Åbner i nyt vindue)

Alle arrangementer