Indlæser Begivenheder

Alle arrangementer

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Spil Dansk på biblioteket

Afholdes 1. november 2021 kl. 00:00 - 5. november 2021 kl. 00:00

Fra mandag den 1. november til fredag den 5. november bakker Næstved Bibliotek op om det landsdækkende initiativ, ”Spil Dansk” og sætter fokus på dansk musik.

Hvert år i uge 44 fejres dansk musik over hele landet under overskriften ”Spil Dansk”. På Næstved Bibliotek er der, som altid, flere aktiviteter for at hylde den danske musik. Alle arrangementerne er gratis, men der kræves tilmelding til nogle af dem.

Quiz Mig i øret
Mandag den 1. november kl. 19.00-21.00 indleder vi Spil Dansk Ugen med en musikquiz om dansk musik på Næstved Bibliotek, Store Scene. For en enkelt aften lægger biblioteket scene til den populære ”Quiz Mig i øret”, der hver måned samler mange musikfans til dyst på spillestedet Stars i Vordingborg.

Jacob Duvier er den alvidende quizmaster, og gennem spørgsmål og lydbidder vil han teste Næstved-niveauet i musikviden. Gratis – bare mød op.

Spil Dansk bussen på turné
Tirsdag den 2. november kl. 13.15 kommer Musikskolens Spil Dansk bus forbi Næstved Bibliotek. Bussen kører på turné i Næstved Kommune med dygtige, sangglade elever. De optræder fem forskellige steder og slutter med en koncert på Næstved Bibliotek. Her optræder Voice Factory, Rytmisk Børnekor, Fridas Superkor og Fensmarks glade stemmer. Der bliver masser af dansk musik og godt humør. Gratis – bare mød op.

Elektronisk pop med HunBjørn
Tirsdag den 2. november kl. 19.00-20.00 er der koncert med HunBjørn på Næstved Bibliotek, Store Scene. Hun skaber elektronisk pop i et univers, som på en gang er både råt og sårbart. Med en florlet vokal og en stor kærlighed til drømmende synthflader skaber hun en varm, catchy lyd. Men kløerne lurer lige under overfladen – i støjguitar og forvrængning; og i budskabstung lyrik om forstillelse, selvværd og miljøkrise.

Gratis – tilmelding på www.naesbib.dk

Dansk musik i lytteklubben
Onsdag den 3. november kl. 19.00-ca. 21.30 mødes den nye musiklytteklub i Salen på Næstved Bibliotek. Medbring dine danske yndlingsalbums på enten vinyl eller CD og snak med de andre deltagere i lytteklubben om, hvorfor du godt kan lide lige netop den musik.

Gratis – tilmelding på mail til Richard Hansen på riccie41@yahoo.dk

Fællessang på biblioteket
Fredag den 5. november kl. 10.10 er der ”Fællessang på Næstved Bibliotek”, hvor du kan opleve glæden ved at synge sammen. Vi synger sange fra den seneste udgave af Højskolesangbogen. Og hver sang ledsages af en introduktion, ligesom en pianist vil akkompagnere og ”forsangere” vil synge for. Gratis – bare mød op.

Tid

Start:
1. november 2021 kl. 00:00
Slut:
5. november 2021 kl. 00:00

Sted

Næstved Bibliotek og Borgerservice
Kvægtorvet 4-6
Næstved, 4700 Denmark
+ Google Maps

Alle arrangementer