Indlæser Begivenheder

Alle arrangementer

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Sonja Hald, Spillestedet Vershuset

Afholdes 1. oktober kl. 20:00 - 23:30

På grund af regeringens seneste corona-restriktioner er koncerten med Sonja Hald i Vershuset flyttet til fredag d. 1. oktober 2021.
Allerede købte billetter til koncerten d. 5. februar 2021 vil være gyldige til den nye koncertdato i Vershuset fredag d. 1. oktober 2021.
Billetkøbere, som ikke ønsker at gøre brug af allerede købte billetter til den nye koncertdato fredag d. 1 oktober 2021, kan få billetprisen refunderet ved at skrive til booking@vershuset.dk senest fredag d. 26. februar 2021.
Trods det noget feminine navn består Sonja Hald af fem mandspersoner – den ene mere finurlig end den anden.
De fem eksistenser kan endda bryste sig af at have turneret med nogle af de ypperste koryfæer i dansk musikhistorie – Kim Larsen, Magtens Korridorer og TV-2. Sonja Hald er drilske tekster, finurlige spidsfindigheder og rock i indiestil.
Der er ikke meget smartness over Aarhus-bandet Sonja Hald, der i den grad står ved sit jyske ophav og spiller en befriende ærlig og enkel rockmusik. Men der er samtidig en hel del på spil hos bandet, der ikke kun er sat i verden for at underholde.
Gaffas Jan Obstrup Poulsen skrev om bandets seneste udgivelse:
Sonjas Hald er jysk rockmusik, når den på bedste vis skiller sig ud fra den mere indestængte københavnerlyd. Der er sgu bare flere fribytterdrømme over disse mere folkrockede musikere, der samtidig distancerer sig fra den mere intellektuelle tilgang til genren, som man finder hos Folkeklubben. Man kommer ganske enkelt ikke uden om den folkelige Lars Lilholt, hvilket Jonas Dahl selv har indset og har fået den folkekære sanger til at medvirke på sangen med den meta-agtige titel ”Kald det lige hvad du vil”. Og det fungerer så absolut med Lilholts rustikke stemme og stærke integritet.
Dørene åbnes 20:00 – Koncertstart 21:00
Pris 100 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 120 kr.
Unummererede siddepladser

Tid

Dato:
1. oktober
Tidspunkt:
20:00 - 23:30

Arrangør

Vershuset

Sted

Vershuset
Grønnegade 10
Næstved, 4700 Denmark
+ Google Maps
Mere information (Åbner i nyt vindue)

Alle arrangementer