Indlæser Begivenheder

Alle arrangementer

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Philip Sayce (CAN)

Afholdes 8. december 2023 kl. 21:00

Philip Sayce – rock’n’roll’ er af guds nåde …

Rygterne, hvis der nogensinde har været nogen, om rock’n’roll’s død, er stærkt overdrevne. Dét er Philip Sayce et levende og larmende musikalsk bevis på. Den amerikansk-canadiske sangskriver og guitaristgør sit for at holde liv i rockmusikken.

“Who the fuck is that guitarplayer…“, som Jon Bon Jovi så poetisk og imponeret har udtalt sig om hr Sayce.Svaret er måske lige så simpelt, som Melissa Etheridges udtalelse om selv samme guitarist: ”Han er den bedst bevarede hemmelighed i rock’n’roll’ … og jeg fandt ham.” Det er hun ikke længere alene om at have gjort. Den walisisk-fødte guitarist har egentlig været på banen og på scenerne siden 90’erne, hvor guitarhelten Jeff Healey tog ham under sine vinger som en del af Healey-bandet.

Efterfølgende var han fast inventar på holdet bag Mellissa Etheridge, turnerede også med ZZ Top og Deep Purple, hvorefter han for alvor tog fat på den solokarriere, der i høj gradstadigvæk bærer. Han udgav albummet Influence i 2015, og det seneste album Spirit Rising så dagens lys i 2020 og afspejler–med guitaristens egne ord–hvem han er, hvor han er, og hvor han er på vej hen… og han er blandt andet på vej til Europa og til Danmark, hvor du kan møde ham på Vershuset den 8. december 2023

Dørene åbnes 20:00 – Koncertstart 21:00

Pris 150 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 170 kr.

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.

Køb din billet HER

Tid

Dato:
8. december 2023
Tidspunkt:
21:00

Sted

Vershuset
Grønnegade 10
Næstved, 4700 Denmark
+ Google Maps
Mere information (Åbner i nyt vindue)

Alle arrangementer