Indlæser Begivenheder

Alle arrangementer

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Mike Andersen Band, Spillestedet Vershuset

Afholdes 30. oktober kl. 20:00 - 23:30

Mike Andersen har modsat tidens trend med at blive hurtig kendt og ligeså hurtigt glemt, spillet et stort og trofast publikum op med sine musikalske evner og sin vedholdenhed.
Med 9 (+en EP) udgivelser bag sig og et hav af koncerter i kalenderen, fortsætter Mike Andersen sine aktiviteter for fuldt blus.
Da Mike’s mor i hans tidlige teenage år flyttede til Aarhus og tog Mike med sig, var det en stor lettelse for ham at konstatere, at der fandtes andre jævnaldrende med hans levende interesse for blues og soul i det boblende Aarhusianske musikmiljø.
Startskuddet for Mike blev hans møde som 20-årig med legenden Otis Grand, der efter at have hørt Mike spille, inviterede ham til England, hvor han optrådte som special guest med ”The Otis Grand All Star Revue” på The Great British R & B Festival
Mikes formidable evner på bluesguitaren og hans soulede og indlevelses-fulde stemme, giver ham stor anerkendelse og et navn i både ind og udland,
Det syder, sveder og koger i den musikalske gryde, og bandets 1500 koncerter sammen kan tydeligt høres og fornemmes på Mike Andersen Bands live koncerter, der sprudler i sikkert samspil og ikke lader noget tilbage at ønske! Der er nærkontakt mellem bandet og publikum – men så sandelig også internt i bandet, hvor man som publikum oplever at ’tændt’ orkester der virkelig nyder at spille sammen!
Line-up live:
Mike Andersen, voc, gui
Johs. Nørrelykke, gui, voc
Kristian Kold, bas, voc
Kristian Fogh, keys, voc
Jens Kr. Dam, trommer, voc
Dørene åbnes 20.00 – Koncertstart 21:00
Pris 180 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 200 kr.
Unummererede siddepladser

Tid

Dato:
30. oktober
Tidspunkt:
20:00 - 23:30

Sted

vershuet

Arrangør

Vershuset

Alle arrangementer