Indlæser Begivenheder

Alle arrangementer

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

UDSOLGT! Lars Lilholt Solo – Næstved

Afholdes 28. november 2020 kl. 20:00 - 21:30

”Lars Lilholt Solo” er en nærværende, intim og musikalsk oplevelse.

Det sker ikke særlig tit at man kan opleve Lars Lilholt mutters alene på scenen, kun bevæbnet med hans tre Martinguitarer, men snart kan den kendte spillemand opleves solo på en række spillesteder – og Grønnegades Kaserne Kulturcenter i Næstved er selvfølgelig på listen over de heldige.

Publikum kan glæde sig til genhør med sange fra Lilholts kæmpestore bagkatalog, krydret med personlige og underholdende fortællinger fra det efterhånden lange liv, der ligger bag.

Lars Lilholt ser frem til en turnéperiode i den sidste del af året, for det betyder, at han også kan spille nogle af sine julesange live, som f.eks. Daltons ”Jul i Ingenmandsland”. ”Den handler om soldaternes separate julefred på vestfronten i 1914. Og sangen ”Julenat i Betlehem” som er inspireret af mit genbesøg i Betlehem for nogle år siden. Min tekst til denne sang hænger stadig på den palæstinensiske side af den separations mur, der i dag omkranser den smukke gamle by Betlehem”, fortæller Lilholt, der sang sangen på DR1 juleaften sidste år.

Derudover kan publikum se frem til at høre nye numre, skrevet under coronanedlukningen, fra den populære sangskrivers hånd.
Det er sange som Lilholt og hans band udgiver 14. marts 2021.

Køb din billet HER


2×45 minutter
Nummererede siddepladser
Corona-seating: billetsystemet afsætter automatisk en ledig stol mellem hver gruppe der booker sammen og kommer fra samme husstand, eller i forvejen har tæt kontakt i det daglige.

Tid

Dato:
28. november 2020
Tidspunkt:
20:00 - 21:30

Sted

Grønnegades Kaserne Kulturcenter
Grønnegade 10
Næstved, 4700 Denmark

Arrangør

Grønnegades Kaserne Kulturcenter
Telefon:
20245340
E-mail:
jonor@naestved.dk
Mere information (Åbner i nyt vindue)

Alle arrangementer