Indlæser Begivenheder

Alle arrangementer

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

“Ind under jul” koncerter i Sct. Peders Kirke

Afholdes 9. december 2019 kl. 16:30 - 18:30

|Tilbagevendende Begivenhed (Se alle)

One event on 11. december 2019 at 16:30

One event on 13. december 2019 at 16:30

Mandag, onsdag og fredag kan man ind imellem juleræset falde ind i kirken om eftermiddagen i skumringstimen, lade hvilen falde på sig og nyde den gode og stemningsfulde julemusik.

Herlufsholm kirkes Kammerkor opfører sammen med Sct. Peders kirkes Pigekor, sopranen Betty Arendt og et lille ensemble den engelske komponist Bob Chilcotts korværk “On Christmas Night”. Dirigent er Karsten Gyldendorf. Koncerten indledes med en lille afdeling med andre juletoner af bl.a. den norske komponist Iver Kleive.
Mandag d. 9. december kl. 16.30.

Kirkens organist Christian Kampmann Larsen vil lade tonerne flyde på kirkens smukke svaleredeorgel. Musik fra renæssancen og den tidlige barok er på programmet, med navne som: Kerckhoven, Buxtehude og Bach sat på programmet.
Onsdag den 11. december kl. 16.30

Den lille miniserie rundes af i en mægtig programopsætning af julens kendte melodier. “Spilopkoret”, “YoungChoir” under ledelse af Anna-Sofie Larsen vil medvirke.
De har alle arbejdet på julesangene i flere måneder og er nu parate til at sprede juleglæde med juletoner i den store kirke. Tillige medvirker kirkens storartede pigekor under ledelse af Christian Kampmann Larsen.
Koncerten varer omkring en time og da koncerten ligger på luciadag, kan det røbes, at ”Santa Lucia” også vil være en af de mange smukke sange, der vil synges.
Fredag den 13. december kl. 16.30

Tag’ dine nærmeste og allerkæreste med under armen til en fantastisk julekoncert.

Der er fri adgang til alle tre koncerter

Tid

Dato:
9. december 2019
Tidspunkt:
16:30 - 18:30

Arrangør

Sct. Peders Kirke
Telefon:
+45 2021 7441
E-mail:
kmb@kmb@km.dk

Sted

Sct. Peders Kirke
Sct. Peders Kirkeplads 16
Næstved, Næstved 4700
+ Google Maps
Mere information (Åbner i nyt vindue)

Alle arrangementer