Indlæser Begivenheder

Alle arrangementer

Grøn Koncert 2022

Afholdes 30. juli kl. 12:00 - 22:30

To år i træk har Grøn måtte aflyse den velkendte danske sommerturné på grund af Covid-19. Derfor er vi ekstra glade for at offentliggøre, at der igen bliver fest og live-musik, når Grøn vender tilbage i 2022.

Festivalgæster og frivillige kan godt begynde at glæde sig til at mærke den helt særlige Grøn-stemning, for karavanen med artister og arrangører lægger vejen forbi Næstved.

Det er med stor glæde og forventning, at Muskelsvindfonden og Tuborg nu kan offentliggøre, at sommeren 2022 vil emme af gensynsglæde! Grøn kommer nemlig forbi hele otte danske byer på deres velkendte sommerturné og sørger som sædvanligt for god musik, læskende drikkevarer og ægte Grøn-stemning.

Hele to somre i træk har flere af de danske musikfestivaler været nødt til at aflyse på grund af Covid-19 – men nu kan de forhåbningsfulde festivalgæster, frivillige og artister igen begynde at glæde sig til, at koncertkaravanen fylder de grønne plæner i hele otte danske byer sommeren over.

Indsamlingschef i Muskelsvindfonden, Theis Petersen udtaler:

”Det er helt fantastisk, at vi kan se frem til en sommer, hvor Grøn igen kan fylde de mange tomme plæner i landet. Efter at festivalen sidste sommer blev aflyst for andet år i træk, hungrer vi efter at skabe den helt særlige Grøn-stemning sammen med vores gæster og vores frivillige.

Tid

Dato:
30. juli
Tidspunkt:
12:00 - 22:30

Sted

Ny Holsted

Arrangør

Grøn Koncert
Telefon:
45 89 48 22 22
E-mail:
groen@muskelsvindfonden.dk
Mere information (Åbner i nyt vindue)

Alle arrangementer