Indlæser Begivenheder

Alle arrangementer

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

EM-KVALIFIKATION – DANSKE HÅNDBOLDKVINDER MOD FÆRØERNE

Afholdes 23. april kl. 16:00 - 19:00

Slut med at sidde i sofaen og se kvindehåndbold! Oplev de danske VM-bronzevinderes landskamp mod Færøerne til april i Arena Næstved. Nu gælder det om at kvalificere sig til EM, og du kan opleve de sprudlende energiske kvinder LIVE. Billetsalget starter 20. januar 2022.

Til foråret har du en fantastisk mulighed for at opleve vores VM-bronzevindere, når de skal spille ikke blot én, men to landskampe på dansk grund. VM-succesen skal nemlig tages med videre til EM-kvalifikationen, hvor Danmark skal jagte en billet til EM i Slovenien, Makedonien og Montenegro.

Den første landskamp for Håndbolddamerne i 2022 spilles i marts, hvor Jyske Bank Arena danner rammerne for et brag mod Rumænien. Måneden efter venter allerede en ny landskamp, når de nordiske naboer fra Færøerne kommer på besøg i Arena Næstved.

Hos Dansk Håndbold Forbund ser man også frem til at hylde kvindelandsholdet ved to store håndboldfester på Fyn og Sjælland:
-Vores kvindelandshold har gjort en fantastisk figur ved verdensmesterskaberne i Spanien. Dee har virkelig samlet os foran TV-skærmen her i julemåneden, hvor de med sprudlende spil har kastet sig ind i verdenstoppen af håndbold. Derfor glæder vi os også til, at vi får hele to landskampe i foråret med få uger i mellem, hvor vi fortjent kan hylde og bakke op omkring dem, siger Morten Stig Christensen, der er formand for Dansk Håndbold Forbund.

Kampprogram
5. marts Danmark – Rumænien, Odense, kl. 16.10 (vises på TV 2)
23. april Danmark – Færøerne, Næstved, kl. 16.10 (vises på TV 2)

Gruppe 2 i EM-kvalifikationen
Danmark
Rumænien
Østrig
Færøerne

Tid

Dato:
23. april
Tidspunkt:
16:00 - 19:00
Mere information (Åbner i nyt vindue)

Arrangør

Arena Næstved

Sted

Arena Næstved
Ved Station 11
Næstved, 4700 Danmark
+ Google Maps

Alle arrangementer