Indlæser Begivenheder

Alle arrangementer

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

CARPARK NORTH

Afholdes 8. april kl. 20:00 - 23:30

– og Danmarks Underholdningsorkester. En rock-gigant, der kompromisløst forløser musik på tværs af genrer, har givet os store hits og magiske øjeblikke som ’Human’, ’Shall We Be Grateful’, ’32’ og ikke mindst den ikoniske, ’Transparent & Glasslike’. 

Så er der rock! Glæd dig til en hitspækket, melodisk og farverig larger than life-oplevelse i 2022 med Carpark North og Danmarks Underholdningsorkester!

De har altid været lige så hårdtslående, som de har været melodisk træfsikre. En kombination, som har givet os udødelige landeplager og fællesskabende koncertoplevelser igennem mere end 20 år. Og Carpark North står stadig som en organisk, levende kraft – en kreativ trio, der bliver ved med at sætte sit helt eget uudslettelige aftryk på dansk musik.

Derfor er Søren Balsner, Morten Thorhauge og Lau Højen også stolte over, at kunne præsentere en landsdækkende live-tour med Danmarks Underholdningsorkester! Bandet fortæller:

”Når vi tre er sammen, ser vi livet gennem en stjernekikkert. Her er ingen drøm for vild og intet mål er for ambitiøst. Man kan altid række ud efter det og gribe chancen, når den er der. Og det har vi gjort nu!
Vores samspil med Danmarks Underholdningsorkester er nemlig den vildeste drøm som går i opfyldelse, og vores ambition er, at skabe en eksplosiv musikalsk symbiose der kan gøre Carpark North-universet større end nogensinde før.”

Link til billet HER

 

Tid

Dato:
8. april
Tidspunkt:
20:00 - 23:30

Arrangør

Arena Næstved

Sted

Arena Næstved
Ved Station 11
Næstved, 4700 Danmark
+ Google Maps

Alle arrangementer