Indlæser Begivenheder

Alle arrangementer

Die Herren, Spillestedet Vershuset

Afholdes 10. september kl. 20:00 - 23:30

Die Herren og U2’s musik har fulgtes ad siden 1991 – og mere end 2000 koncerter vidner om, at det har været et meget stærkt og holdbart makkerskab.
Det bliver igen en koncert med energi og power – og publikum inviteres som altid inden for i Die Herrens univers, og opfordres til at blive en del af Die Herrens måde at udtrykke en stor og dybfølt tak til både U2 og til det helt unikke og vedholdne publikum som har været med de mange år, Die Herren har været en del af den danske live- scene!
U2’s sange virker allerbedst live. Det er der, de virkelig viser deres store styrke, og kommer til sin ret, og som gør, at de stadig, selv efter snart 40 år kan bevæge og gøre indtryk på mange mennesker.
Die Herren har i kraft af sine mange år med sangene bevaret U2 ́s ånd, men givet dem deres eget udtryk og egen identitet, så man behøver bestemt ikke være den store U2-fan, for ikke at få en ægte koncertoplevelse med. Alle de største U2-sange fra de sidste 40 år. Præsenteret med Die Herrens specielle humor, drive og musikalitet.
Dørene åbnes 20:00 – Koncertstart 21:00
Pris 210 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 230 kr.
Unummererede siddepladser

Tid

Dato:
10. september
Tidspunkt:
20:00 - 23:30

Alle arrangementer