Indlæser Begivenheder

Alle arrangementer

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

D-A-D, A PRAYER FOR THE CROWD, LIVE 2021

Afholdes 8. maj kl. 20:00 - 22:30

-Al tvivl og alle overvejelser bliver skyllet væk, lige så snart musikken spiller. Og når man spiller godt, opstår magien, også for 500 siddende mennesker, siger Jesper Binzer, forsanger i D-A-D.

Standard A er en siddeplads på en af de allerforreste rækker, der er få billetter til salg. Den koster 560,- kroner + 30 kroner i gebyr.

Standard B er en siddeplads lidt længere bagud i rækkerne. Den koster 490,- kroner + 30 kroner i gebyr.

Der er gratis parkering lige ved døren. Garderobe på eget ansvar.

VIP giver dig fri bar i VIP-område, siddeplads på de bedste pladser og derudover adgang til at sidde på balkonen med udsigt ud over hele arenaen. Du har gratis garderobe og egen indgang. Billetten koster 1460,- kroner.

Koncerten afholdes efter de til enhver tid gældende restriktioner. Det vil sige, at det formodentlig bliver en siddende koncert med unummererede pladser, hvor publikum placeres i sektioner afhængig af hvilken billettype man har købt. Der er god plads mellem stolerækkerne og der vil være en tom stol mellem hvert selskab, som ikke kender hinanden.

Kom i god tid, I bliver guidet ind på plads, efterhånden som I ankommer, og fortæl os i døren, hvis I er mange der gerne vil sidde sammen.

Vi opfordrer alle vores gæster til at holde mindst en meters afstand og i øvrigt bruge løs af det sprit, som er placeret overalt i Arena Næstved. Vi beder jer også om at benytte Smittestop-appen og naturligvis blive hjemme, hvis I føler jer syge.

Vi er mange på arbejde til at sørge for at alt foregår efter bogen, I skal blot have mundbind på, når I ankommer, bevæger jer rundt og når I forlader Arena Næstved.
Vi åbner dørene klokken 19 og baren er åben til klokken 22.

Køb din billet HER

 

Tid

Dato:
8. maj
Tidspunkt:
20:00 - 22:30

Arrangør

Arena Næstved

Sted

Arena Næstved
Ved Stadion 11
Næstved, 4700 Denmark
+ Google Maps

Alle arrangementer