Næstved By

Debat: Spørgeskemaet fra Dansk Industri er landet

Næstved kan sagtens stå sammen, når bare vi vil. Snart har vi en motorvej, netop fordi vi arbejder sammen om det. Vi er i samme båd, og det klæder os ikke at gå rundt og småsnøfte ad hinanden og brokke os i krogene.

 

Lars Jørgensen, Filialdirektør i Møns Bank & Bestyrelsesmedlem Næstved Erhverv A/S

 

Nu er det igen blevet tid til at udfylde spørgeskemaet fra Dansk Industri. Til september kender vi resultatet, og jeg vil ønske for os alle sammen og for vores virksomheder, at vi lander helt i top som en af Danmarks mest erhvervsvenlige kommuner.

 

For sådan ser jeg Næstved.

 

Når man kigger ud over landskabet og ser på fakta, så har vi alletiders gode vilkår som hele tiden bliver endnu bedre.

 

– Vi har spritnye omfartsveje og (forhåbentlig) snart en motorvej. Vi har gode togforbindelser og egen erhvervshavn.

 

– Værdiskabelsen i Næstveds private virksomheder er steget med 5% de seneste fem år, og der er skabt 1.600 nye private arbejdspladser de seneste to år.

 

– Udeserverings-afgiften er afskaffet, dækningsafgiften er blevet nedsat, og affaldsgebyret er væk.

 

– Kommunen har afsat 25 millioner kroner til udvikling af bymidten, 10 millioner kroner til afholdelse af DM i Skills og det var fantastisk, og der er gode udviklingsplaner for havnearealerne.

 

Når du udfylder spørgeskemaet fra Dansk Industri er du med til at tegne Næstved Kommunes omdømme. Omdømmet smitter af på omverdenens syn på dig og din virksomhed. Lad os sammen udnytte muligheden til at få stemt Næstved endnu længere op ad den rangliste.

 

 

 

Kommentarer