Erhverv

CarCare Freaks i Herlufmagle i top 10 over Gazeller på Sjælland

Foto: CarCare Freaks

Virksomheden CarCare Freaks, som har til huse i Herlufmagle, og er en af de førende aktører inden for bilplejeindustrien, brager igennem på dette års Gazelle-liste, som udgives af Dagbladet Børsen. Virksomheden rangerer nu samlet som nummer 104, og nummer 9 på Sjælland blandt Danmarks hurtigst voksende virksomheder. Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

CarCare Freaks har oplevet en imponerende vækst på hele 629 procent i bruttoresultat, hvilket afspejler virksomhedens evne til at tilpasse sig markedet og imødekomme de skiftende behov hos forbrugerne. Det er blandt andet sket via en betydelig stigning i onlinesalget af bilplejeprodukter, hvor CarCare Freaks har formået at positionere sig som en førende aktør, lyder det i pressemeddelelsen.

– En central faktor i CarCare Freaks’ succes er den stigende interesse for bilpleje, der ses i takt med, at flere og flere forbrugere investerer i elbiler. Dette skifte fra fossilbiler understreger en ændring i forbrugernes mentalitet, hvor ejere af elbiler er mere tilbøjelige til at ønske og investere i omhyggelig vedligeholdelse af deres køretøjer. Denne tendens har skabt en betydelig efterspørgsel efter kvalitetsprodukter inden for bilpleje, hvilket har givet CarCare Freaks en unik position på markedet, siger Frederik Christiansen, partner i CarCare Freaks.

– Vi er begejstrede og beæret over at modtage Gazelleprisen som anerkendelse af vores dedikation og hårde arbejde. Vores team har arbejdet målrettet på at levere gode produkter og overlegen kundeservice, og vi er glade for at se, at vores indsats bærer frugt, lyder meldingen fra en stolt partner i virksomheden.

Man kan læse mere om CarCare Freaks på virksomhedens hjemmeside.

 

Kommentarer