Næstved By

Bogposer fra biblioteket

Der er stor interesse for bogposerne.

Der er stadig stor interesse for bibliotekets bogposer. Derfor fortsætter vi tiltaget, hvor man kan bestille en bogpose fra biblioteket, som kan afhentes på lokale afhentningssteder.

I uge 4 blev der pakket flere end 100 bogposer på bibliotekerne i Næstved. Og nu, hvor restriktionerne omkring nedlukning er forlænget frem til søndag den 28. februar, fortsætter ordningen med pakning af bogposer i uge 6 og uge 8 med deadline om tirsdagen kl. 17.00. 

I uge 6 er sidste frist for at bestille en bogpose fra biblioteket tirsdag den 9. februar kl. 17.00. Det kan være, at du ønsker gode billedbøger til oplæsning eller måske en spændende krimi. Der kan være op til 5 bøger i hver pose. Desværre kan vi ikke garantere, at vi kan pakke bestemte titler, da vi ikke har mulighed for at skaffe bøger fra andre biblioteker. Du kan eventuelt ønske en bestemt genre eller fagbøger om et bestemt emne. Og så vil vi gøre vores bedste for at imødekomme dine ønsker. Det er vigtigt, at du præciserer, hvilke aldersgrupper bøgerne skal være til. Det kan også være, at du stadig har reserverede bøger på reserveringshylden, som du ikke har kunnet hente. Så kan du bestille en bogpose og få dem udleveret nu.

Bestil en bogpose
Det er vigtigt, at du skriver dit fulde navn og fødselsdato, så vi kan udlåne bøgerne til dig. For at bestille en bogpose, skal du være oprettet som låner på biblioteket. Hvis du ikke allerede er det, kan du gøre det med NemId ved at trykke på “Log ind” og “Ny bruger” og udfylde formularen på ww.naesbib.dk.

Næstved Bibliotek: pthor@naestved.dk
Fensmark Bibliotek: nstfe@naestved.dk
Fuglebjerg Bibliotek: nstfu@naestved.dk
Glumsø Bibliotek: nstgl@naestved.dk
Korskilde Bibliotek: mtnie@naestved.dk

Udlevering af bogposer på forskellige lokaliteter:
Næstved: Helsam, Ringstedgade 5, 4700 Næstved – fra torsdag den 11. februar og frem til lørdag den 13. februar i butikkens åbningstid.

Fensmark: Shell Fensmark, Næstvedvej 43 A, Fensmark, 4684 Holmegaard – fra torsdag den 11. februar og frem til lørdag den 13. februar i butikkens åbningstid.

Fuglebjerg: SuperBrugsen, Byagervej 3, 4250 Fuglebjerg – fra torsdag den 11. februar og frem til lørdag den 13. februar i butikkens åbningstid.

Glumsø: SuperBrugsen, Østergade 8, 4171 Glumsø – fra torsdag den 11. februar og frem til lørdag den 13. februar i butikkens åbningstid.

Korskilde Bibliotek foregår ved biblioteket torsdag den 11. februar i tidsrummet kl. 16-18.00

Ved afhentning skal du oplyse dit navn og det nummer, som du får tildelt fra Biblioteket.

Først til mølle
På hvert bibliotek er der to personer til at pakke poserne. Og vi vil pakke så mange som overhovedet muligt. Da vi ikke ved, hvor mange bestillinger vi får, er det først til mølle, så skynd dig at bestille, dog senest tirsdag den 9. februar kl. 17.00!

Vi har naturligvis vasket og sprittet hænder inden pakning af bøgerne, og vi holder god afstand.

Kommentarer