Næstved By

Black Week er det nye sort i Næstved Storcenter 

I år behøver man ikke at stå klar tidligt fredag morgen ved Næstved Storcenter for at sikre sig butikkernes knaldtilbud. For at passe på kunder såvel som personale har storcenteret nemlig valgt at sprede årets  største shoppebegivenhed ud over en hel uge med Black Week 23. – 29. november. 

Black Friday er traditionen tro en hektisk dag med lange køer og menneskemylder i Næstved Storcenter.  Dette lige indtil i år. For med udviklingen af corona og de gældende restriktioner har centerets ledelse i år  besluttet at forvandle Black Friday til Black Week, således at festligheder og tilbud gælder over en længere  periode. 

”Black Friday er blevet en fast tradition, og vi ved, at dagen betyder rigtig meget for vores besøgende såvel  som vores butikker. I år er vi dog alle indstillet på at gøre det hele lidt anderledes for at passe ekstra godt på  hinanden. Vi glæder os meget til at fejre Black Week, og vi håber sådan, at vores besøgende tager imod vores  kærlige opfordring til at sprede handlen ud over flere dage. Der er masser af komme efter hele ugen,” siger  centerdirektør Alida Christiansen. 

DJ i gangene og online skrab og vind-konkurrence 

For at kunne give alle en tryg og nærværende oplevelse med tid, ro og plads til at få fingrene i de mange gode  tilbud, har storcenteret gjort sig ekstra umage med årets Black Week. De lover, at tilbuddene er akkurat lige  så gode, som de plejer. Derudover er der gratis shopping bags til alle besøgende (så længe lager haves), en  mobil DJ sørger for fed stemning i centergangene, man kan lægge vejen forbi Juletorvet på Kurts Torv – og så har storcenteret ligesom sidste år stablet en kæmpe gavekort-konkurrence på benene. I år foregår den  bare under coronasikre forhold på storcenterets hjemmeside – hver dag trækkes en vinder af et gavekort på  2.000 kr.! 

Næstved Storcenter har ekstra længe åbent fredag 27. nov. kl. 8-22. Alle øvrige dage gælder sædvanlige  åbningstider. 

AKTIVITETSPROGRAM 

Få en gratis shopping bag 

Man. 23. – Søn. 29. nov. i centergangene 

Kom og fejr Black Week med os, og vær heldig at få fingrene i en fed shopping bag. Vi uddeler gratis  shopping bags til alle besøgende hele Black Week, så længe lager haves. (Maks. 1 taske pr. person). 

Skrab og vind gavekort hver dag! 

Man. 23. – Søn. 29. nov. i Shop Club-appen  

Hent vores nye Shop Club-webapp, og skrab dig til gavekort på 2.000 kr. til Næstved Storcenter hver dag  hele Black Week! Du kan vinde gavekort alle dage frem til søndag. Send en SMS med teksten ”NSC klip” til 1272.
Så er du medlem af Shop Club og får automatisk adgang til dagens skrabelod og andre fede fordele.  Læs mere på https://naestvedstorcenter.dk/

Festlig fredagsshopping 

Fredag 27. november kl. 09-21 i centergangene. 

Vi sørger for, at din fredagsshopping bliver lidt mere festlig, når vores mobile DJ sender fede toner og good  vibes ud i centergangene.  

Hygge på Juletorvet 

Fredag 27. nov. – 23. dec. Kl. 12-19 på Kurts Torv 

Læg vejen forbi det hyggelige Juletorv, hvor nisserne er flyttet ind og julemandens store kane står klar til  årets julerejse. Og glem ikke a smage på nogle af julens dejligste lækkerier fra juleboderne.  

Safe Shopping – du kan trygt besøge os 

I Næstved Storcenter gør de alt for at give dig en tryg oplevelse. De følger de gældende retningslinjer, og  derfor er det fra 31/10 et krav at bære mundbind eller visir, når man besøger storcenteret. NSC opfordrer  desuden besøgende såvel som personale til at tage hensyn, holde afstand, afspritte hænder, benytte  mundbind eller visir samt at blive hjemme ved symptomer på sygdom. 

Kommentarer