Næstved By

Arena Næstved smider Team FOG Næstved på gaden

DM Bronzekampen på mandag mellem Team FOG Næstved og Randers Cimbria er flyttet til Randers, da Arena Næstved nægter Team FOG Næstved at spille kampen på hjemmebanen i Arena Næstved, det oplyser Team FOG Næstved i en pressemeddelse.

Selv om Team FOG Næstved havde modtaget bekræftelse på, at Arena Næstved var booket til bronzekampen på mandag 29. april, har Arena Næstved i går meddelt, at Team FOG Næstved er forment adgang til at afvikle kampen, hvis ikke Team FOG Næstved indbetaler et større beløb, som parterne er uenige om, inden kampen på mandag

Forhistorien er den, at Team FOG Næstved efter svære forhandlinger og alene via Næstved Kommunes mellemkomst sidste sommer opnåede en aftale med Arena Næstved for sæsonen 2018/2019.

– Vi har efterfølgende oplevet, at Arena Næstved åbenbart ikke ønsker at leve op til aftalen, idet Arena Næstved beregner sig ekstra for ydelser, som der efter vores opfattelse ikke er belæg for. Det drejer sig om ydelser i niveauet 90.000 kr. for hele sæsonen, oplyser Andreas Larsen, direktør for Team FOG Næstved. Vi har nu igennem måneder forsøgt at få en dialog med Jakob Brixvold, direktør i Arena Næstved, for at finde en løsning. Men det har ikke været muligt.

– Vi mener, at det mellem to professionelle parter bør være muligt at nå en løsning, uden at Arena Næstved behøver at anvende revolvermetoder, hvor vi bliver nægtet at spille en skriftlig bekræftet og allerede aftalt kamp, fortsætter Andreas Larsen. Basketball-klubben i Næstved har altid betalt sine regninger til Næstved Hallerne/Arena Næstved, siden klubben blev etableret i 1962. Det samme har Team FOG Næstved siden starten i 2003. Vi har aldrig tidligere oplevet metoder, som dem Arena Næstved nu benytter sig af. Det er ren afpresning.

– Vi har rettet henvendelse til Carsten Haurum, formand for Arena Næstved, der oplyser, at bestyrelsen er enig i Jakob Brixvolds fremgangsmåde, og Carsten Haurum mener ikke, at vi er berettiget til dokumentation eller svar på vores spørgsmål til fakturaerne. Vi har tilbudt Arena Næstved at udpege en voldgiftsmand til at afgøre tvisten og deponere mellemværendet, mod at vi kan spille kampen på mandag. Også dette har Arena Næstved afslået.

– Randers Cimbria har med meget kort varsel bekræftet, at kampen på mandag kan spilles i Arena Randers. Stor tak til Randers, slutter Andreas Larsen, men vi er utrolig kede af situationen overfor vores trofaste sponsorer, fans, tilskuere, spillerne, staben og hele Næstved Kommune og by som område. Publikum, der har købt billetter, vil få beløbet retur.

Kommentarer