Næstved By

Vildt jubilæum – 50 år med robotter

Poul Jørgen Larsen bliver hædret med Dronningens Fortjenstemedalje fredag den 26.august.

Poul Jørgen Larsen modtager Dronningens Fortjenestemedalje efter 50 års ansættelse hos C&H System A/S i Næstved.

Det er efterhånden en sjældenhed, at ens kollega, opnår en Fortjenestemedalje fra Dronningen, men d. 21. august 2022 har Poul Jørgen Larsen, 50-års jubilæum hos CH System.

Poul har altid været vellidt af kunder, kollegaer og han har været en stor drivkraft i virksomhedens opbygning og drift og det er derfor med glæde at CH System, fredag d. 26. august 2022, kan overrække Dronningens Fortjenestemedalje til Poul Jørgen Larsen for 50 års dedikeret arbejde.

”Det har aldrig været kedeligt at arbejde for CH System og jeg har altid haft opfattelsen af, at der er brug for mig.
Jeg har igennem min karriere haft skiftende ansvarsområder, som har udfordret mig både fagligt og personligt og skabt en helt perfekt balance.
Derudover har glæden ved det gode samarbejde med kollegaer og andre mennesker, hvor loyalitet og fleksibilitet går begge veje, resulteret i at vi i fællesskab løfter opgaverne”
Poul Jørgen Larsen, 2022

Still going strong

Poul startede i ingeniørfirmaet Christensen og Hansen Maskiner, nu C&H System A/S, under de oprindelige ejere, som nyuddannet stærkstrømsingeniør i en alder af 26 år.
Han har været med næsten helt fra firmaets spæde start i 1968 og har udvist en enorm beslutsomhed og engagement.

Da den ene af grundlæggerne, Børge Christensen udtrådte af firmaet i 1990, blev Poul udnævnt til vicedirektør.
Da den anden grundlægger, Hans Hansen blev pensioneret i 2004, blev Poul udnævnt til administrerende direktør.
Efter et ejerskifte i 2008, fortsatte Poul som Key Account Manager med ansvar for salg og rådgivning for virksomhedens største kunde.
Poul udfører til stadighed et stort stykke arbejde for firmaet, og formår at koble det teknisk mulige med en professionel vinkel på fleksibel behandling af kunderne over hele verden.

”En af Pouls styrker er, at han altid har været omstillingsparat og at han løbende har dygtiggjort sig og fulgt med udviklingen. – Pouls viden om den altid hastigt udviklende styringsteknologi, er således stadig, den dag i dag fuldstændig tidssvarende”
Group Director, John Thrane Nielsen

Vi ønsker Poul stort tillykke med den flotte medalje og takker for din kæmpe indsats gennem årene og håber på mange flere år sammen.

 

Kommentarer