Kultur

Vild med at quizze? Så skal du med til Pubquiz i Underhuset

Næstved Bibliotek og Underhuset inviterer til pubquiz i Underhusets hyggelige lokaler på Axeltorv. Foto: Lea Anna-Petersen.jpg

Er du vild med quizzer? Så har du nu mulighed for at deltage i Næstved Biblioteks nye hyggelige pubquiz. Første quiz afholdes onsdag den 21. februar klokken 16.30 til 18.30.

Næstved Bibliotek og Underhuset inviterer til pubquiz i Underhusets hyggelige lokaler på Axeltorv.

– Vi quizzer i forskellige emner på et niveau, hvor alle kan være med. Der vil være omkring seks runder med spørgsmål inden for emner som aktuelle nyheder, historie, sport, film, musik, litteratur, geografi og meget mere, oplyser arrangørerne, som opfordrer til, at man deltager i hold på op til fire personer.

– I dyster naturligvis mod de andre hold om titlen som aftenens quizvinder – og en præmie, men mindst lige så vigtigt er det, at alle får en hyggelig aften i godt selskab. Så, dan et hold og kom og vær med; der er garanti for højt humør og god stemning, lyder meldingen.

Praktisk info

Pubquizzen foregår i Underhuset på Axeltorv i Næstved. Der quizzes følgende tre dage:

  • Onsdag den 21. februar kl. 16.30-18.30
  • Onsdag den 20. marts kl. 16.30-18.30
  • Onsdag den 17. april kl. 16.30-18.30

Det er gratis at deltage i pubquizzen, men man skal tilmelde sig via www.naesbib.dk

Biblioteket opfordrer til, at man deltager med et hold, men man kan også deltage i quizzen alene. Der kan være op til fire personer på et hold. Hvis man deltager med et hold, skal man booke en billet pr. deltager. Det vil sige, at man eksempelvis skal booke tre billetter, hvis man er tre på et hold.

Billetter bookes på bibliotekets hjemmeside www.naesbib.dk

 

Kommentarer