Næstved By

Vil du også se en ugle i øjnene?

Udstillingen er åben

Det var Næstveds borgmester, Carsten Rasmussen, og ejeren af den indlånte Picasso-samling, Howard Rosenbaum, som klippede snoren, da Holmegaard Værk i går åbnede udstillingen ‘Picasso – En hyldest til keramikken‘.
“En udstilling, der er gennemført ned til mindste detalje”, lød det i åbningstalen af bestyrelsesformand, Torben Nielsen.

Carsten Rasmussen sagde i sin tale, at “man bliver rørt, når man kigger Picassos ugle i øjnene og ser, hvordan man med få streger kan skabe et ægte værk”.

Det er nu muligt for museumsgæster selv at kigge uglen i øjnene og opleve de i alt 42 keramiske mesterværker – udstillingen er officielt åben.

Kom på omvisning i Picasso-udstillingen

Som en del af den almindelige museumsentré kan du komme med på en omvisning i ‘Picasso – En hyldest til keramikken’.

Her dykker vi, sammen med Picasso-ekspert, Stine Lundberg, ned i kunstnerens kubistiske univers, helt ind i hovedet på ham, og ser på udvalgte værker. Vi ser også på vores enestående iscenesættelse og på de kurveblæste glasmontrer, der er produceret på Holmegaard Værk.

Omvisningerne finder som udgangspunkt sted: hver tirsdag kl. 11, 13 og 15, hver torsdag kl. 13, 15 og 17 samt hver sidste lørdag i måneden kl. 11, 13 og 15.

Kommentarer