Næstved By

SOLGT. Velindrettet 4 ½ værelses ejerlejlighed på Østergade i Næstved

Ønsker du at bo centralt og tæt på Næstved midtby, kan vi byde dig indenfor i denne velindrettede 4½-værelses lejlighed med et stort gennemlyst alrum.

Lejligheden er beliggende i det nye spændende projekt Rebslagergården med 17 lejligheder i varierende størrelse og indretning. Lejlighederne har adgang til små haver eller rummelige altaner og fås i både 1 og 2 plan..

Bæredygtighed er et gennemgående tema i byggeriet, hvor der er brugt stærke træelementer fra bæredygtige europæiske skove i stedet for beton. Facaderne er beklædte med teglskaller som kræver væsentligt mindre energi at producere. Tagene er lavet som grønne tage med sedum, der optager meget af regnvandet og mindsker varmetabet. Alt dette bidrager med en væsentlig lavere CO2 udledning og en bedre miljøpåvirkning.

Rebslagergården opføres med 17 lejligheder og spænder fra en enkelt med 2 værelser og op til 4½ værelser i de største af lejlighederne. Arkitektonisk fremstår bebyggelsen tydeligt som et moderne byggeri med rummelige lyse lejligheder. Samtidig falder materialevalg og skalaen i byggeriet fint ind i den gamle bymidte, som er domineret af teglstenbygninger op til 3½ etager.

Se mere om boligen her.

Kommentarer