Magaxin

Vælg det rette gulv til sportshallen

Artiklen er sponsoreret.

Gulve i sportshaller er udsat for meget slitage, hvilket ikke behøver nogen nærmere forklaring, for du kan sikkert gætte dig til, hvilke aktiviteter udføres på sådan et gulv. Spørgsmålet bliver, hvordan du finder et sportsgulv, der kan holde til de stød, ridser mv., som folk udsætter gulve for. Vigtigt er det her at pointere, at intet gulv lever evigt – men nogle lever nu længere end andre. Læs med her.

Polyuretan er fleksibelt

Ønsker du et gulv til sportshaller, der både er jævnt og slidstærkt, så er polyuretan et godt bud, hvad materialet gælder. Af navnet kan du nok udlede, at det er en form for plast. Polyuretan har styrker ved at være et fleksibelt materiale, hvad form og farve gælder. Og så er det nemt at rengøre, da det kan tåle en masse kemikalier. Og du kommer ikke udenom at finde et gulv, der er nemt at rengøre.

Gulvet i sportshallen skal være nemt at rengøre

For når folk sveder ud over gulvene, til tider løber rundt i bare fødder og lave armbøjninger på dem, bliver gulvene klistret til i organisk snavs. Sådan noget snavs er guf for bakterier, hvor de kan trives og formere sig. Så selvfølgelig skal det være nemt for dig at rengøre gulvet, så du fjerner snavs. Ikke at rengøring er nok til at få bugt med mikroorganismer, men efter rengøring kan du evt. desinficere.

Er polyuretan det rette materiale til dit sportsgulv?

Som du nok kan fornemme, skal et gulv til sportshaller have mere end bare et par egenskaber, for at det er optimalt. Selvfølgelig har det også en betydning, om gulvet er forholdsvist blødt, så risikoen for idrætsskader ved fald el.lign. reduceres. Er du i tvivl om, hvorvidt et gulv af polyuretan er det rette til din sportshal? Hør en forhandler om de fordele, sådan et gulv bringer med sig i en sportshal.

Kommentarer