Magaxin

Vælg den rigtige stegepande

Artiklen er sponsoreret.

Leder du efter ny stegepande? Så kan man hurtigt fare vild i det store udvalg. For hvad er forskellen egentlig på kobber og stål, og betyder størrelsen på panden noget som helst? Disse spørgsmål og mange flere kan du få svar på i denne korte oversigt.

Materialer

Stegepander kommer i flere forskellige materialer, bl.a. kobber, jern, støbejern og stål. De forskellige materialer kan hver især noget særligt. Kobber kan varmes op meget hurtigt, støbejern holder længe på varmen og stål er nemt at rengøre. De rigtige stegepander kommer altså an på dine behov. Når først du har en idé om hvordan du kan lide at lave mad, kan du begynde at tænke over det               

Størrelse

Stegepander kommer i et væld af forskellige størrelser fra den helt lille på omkring 15 cm til store pander med en diameter på over 40 cm. Derfor kan det måske virke som en svær beslutning, når du skal vælge imellem de mange størrelser. Hvis du er ude efter en pande, som passer til de fleste opskrifter, kan du med fordel vælge en pande med en diameter på omkring 30 centimeter. Den er stor nok til at kunne stege de fleste råvarer, men ikke så stor, at der går en masse varme til spilde, når du steger noget småt.

Pris

Ligesom med materialer og størrelsen, kan du finde stegepander i mange forskellige prisklasser. Prisen afhænger som regel af en blanding af materialer, størrelsen og brandets værdi. F.eks. kan du forvente at bruge mange flere penge på en pande fra et kendt brand. Om mærket betyder noget for dig, er naturligvis op til dig. Der findes masser af gode pander til billige priser, så du kan altid være sikker på, at du kan finde en pande, som passer perfekt til dine behov og dit budget.  

Kommentarer