112

Uddrag fra weekendens politirapporter

Sigtet for salg af stoffer

Natten til lørdag var en politipatrulje i centrum af Næstved, og i Grønnegade så politibetjentene tre personer i en gård, som de ville tjekke op på. En af de tilstedeværende var noget modstræbende og optrådte aggressivt, og da betjentene ville visitere ham, satte han sig til modværge. Det var en 19-årig mand fra Næstved, som havde seks små poser med i alt 4,3 gram kokain i sin pung. Derfor blev han anholdt klokken 2.16 og sigtet for salg af stoffer og for at lægge hindringer i vejen for politiet. Og da han betitlede politifolkene som “bøsserøve”, blev han også sigtet for fornærmelig tiltale. Den 19-årige blev taget med til politistationen, hvor han blev løsladt efter afhøring lørdag klokken 10.10.

Varetægtsfængslet efter vold

En 17-årig fyr fra Haslev blev lørdag fremstillet i grundlovsforhør i retten og efterfølgende varetægtsfængslet frem til den 12. april.
Han blev anholdt lørdag morgen klokken 4.25, efter at politiet havde fået en anmeldelse om, at der var noget tumult ved et værtshus i Ramsherred, hvor en mand var oppe at slås med en dørmand, som fik nogle slag i ansigtet.
Den 17-årige, som havde prøvetid i forbindelse med en anden voldssag, blev sigtet for vold.

Stjal vin to gange

Lørdag formiddag stjal en mand en karton vin fra en kiosk på Banegårdspladsen i Næstved. Ikke længe efter fik politiet en melding om, at en mand, der svarede til signalementet på butikstyven og i øvrigt var temmelig beruset, truede passagerer i toget mellem Haslev og Næstved. Så en patrulje fik fat på manden, der er 42 år og med ukendt adresse. Han blev anholdt, sigtet og taget med til detentionen for at hvile ud. Klokken 17.18 blev han lukket ud igen. Men oplevelsen hjalp tilsyneladende ikke på hans opførsel, for igen klokken 18.22 havde han igen stjålet bl.a. vin fra en tankstation i Sct. Jørgens park i Næstved, råbt grimme ting efter forbipasserende og “defækerede” (som det så pænt hedder) på gaden i fuld offentlighed. Derfor blev han igen sigtet for butikstyveri og efter ordensbekendtgørelsen – og måtte igen en tur forbi detentionen.

 

Kommentarer