112

Uddrag fra weekendens døgnrapporter

Tre piger taget for butikstyveri

Fredag 15.19 blev tre piger anholdt og sigtet for butikstyveri efter de havde stjålet varer for tilsammen 2500 kr. fra butikker i storcentret. De tre piger tilstod og har derfor frem over en plettet straffeattest. De er 15, 15 og 16 år gamle.

Musik til ulempe

Musik til ulempe er en sagskategori, der er meget brugt internt, når vejret bliver varmere. Også i år dukker anmeldelserne nu op stadigt hyppigere på døgnrapporten. Og det kan bestemt være virkelig irriterende, når en soundboks eller lignende står og banker for fuldt skrald. Opfordringen herfra er dels at vise hensyn når man holder fest – lukke døre og vinduer og skrue ned, specielt ud på aftenen. Samtidig kan man som borger, der kan høre en fest er i gang i nærheden overveje, om ikke man kan tåle en vis forstyrrelse uden at inddrage politiet.

Tissende mand ville ikke sige hvad han hed

02.55 natten til lørdag stod en mand og tissede på gaden, da politiets patrulje kom forbi. Det får man en bøde for. Men manden nægtede samtidig at oplyse sine personoplysninger, og det skal man når politiet spørger. Manden – som viste sig at være en 28-årig mand fra Næstved, blev derfor sigtet for at overtræde retsplejeloven og ordensbekendtgørelsen. Han kan se frem til bøde for begge dele.

TukTuk konfiskeret efter spirituskørsel

En 73-årig mand var tydeligt beruset, da han blev standset på Brovejen i Næstved søndag klokken 18.14. Manden var under vejs i en kabinescooter, også kaldet en Tuktuk. En alkometertest viste at mandens alkoholpromille var væsentligt over den grænse, hvor politiet skal beslaglægge køretøjet med henblik på konfiskation.

 Vold i forlystelsespark

En 15-årig dreng fra Taastrup blev søndag klokken 15.30 udsat for vold af en ukendt gerningsmand i forlystelsesparken Bon-Bon-land. Den 15-årige var i en vandforlystelse hvor et familiemedlem havde spyttet vand ned på græsset oppe fra en forlystelse. Det provokerede tilsyneladende en anden gæst, der konfronterede de to, da de kom ned, og det endte med at han tog kvælertag på forurettede og spurgte om det var dem der spyttede.

Manden beskrives som:

170-180 centimeter høj, tynd, blondt kort hår. Han var iført grå Nike trøje og grå Nike bukser og bar en sort Guccitaske.

1900-73241-00413-23

Kommentarer