Det Sker

Traditionen tro er der Jul på Gavnø – Danmarks største Julemarked

Jul på Gavnø – Danmarks største Julemarked afholdes den 3.-5. & 10.-12. november.

Forestil dig at passere den lille stenbro til øen Gavnø og se slottet åbenbare sig som den smukkeste kulisse, når baronessen på Gavnø for 17. år pynter op til Jul på Gavnø.

Det er hvad der venter, når slottet i de to første weekender af november, atter engang byder velkommen til Jul på Gavnø – Danmarks største Julemarked.

Over to weekender indbyder det historiske herregårdsanlæg fra 1800-tallet på alt, hvad et ægte julehjerte kan begære. Over 13o udstillere fordelt over 6 rustikke bygninger i den historiske avlsgaard, viser et stort udvalg af julepynt, brugskunst, dekorationer, nisser, delikatesser, likører, vin og spiritus samt et udvalg af julens knas, kager, mad- & drikkevarer. Årets Gavnø Julebryg er selvfølgelig tappet og klar.

For de mindste
Julen er børnenes fest, og Jul på Gavnø er ingen undtagelse. Der er gratis Nisseskattejagt, sjov halmlegeplads, ponyridning og så kan selveste Julemanden selvfølgelig mødes på Jul på Gavnø. Når Julemanden ikke går rundt og deler godter ud, kan han mødes i Julemandens Hus. For de modige er den familievenlige trætopbane Gavnø Go Fly også åben.

Besøg også Gavnø Slot og Slotspark
Både Gavnø Slot og Slotspark er åben under hele Jul på Gavnø, hvor alle er velkommen til at gå på opdagelse. Parken emmer er efterår, og de orange blader drysser stille og roligt ned fra de store træer i slotsparken. Her er det muligt at få en skøn tur rundt med hestevogn.

Udstillingen på slottet er smukt pyntet op og giver en helt ny oplevelse at gå rundt i den store udstilling af malerier og historiske værelser.

Kommentarer